AppSync Unified pentru iOS 10 jailbreak a fost lansat

Saptamana trecuta v-am spus ca AppSync Unified pentru iOS 10 jailbreak este in momentul de fata in proces de dezvoltare pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Vorbim despre un plugin care are menirea de a le permite utilizatorilor de iDevice-uri cu jailbreak sa instaleze orice fel de aplicatie in terminalele lor, indiferent de unde o descarca.

In mod normal, acest lucru este posibil doar folosind o metoda complicata cu Xcode, sau una mai simpla cu Cydia Impactor, insa ambele necesita un calculator. AppSync Unified rezolva aceasta problema si permite instalarea direct din iDevice-urile noastre, fara a mai folosi un calculator pentru a indeplini intreaga procedura, dar numai cu jailbreak.

AppSync Unified pentru iOS 10 jailbreak a fost lansat deocamdata in versiune beta, deci vorbim despre un software care ar putea avea probleme de functionare. Creatorul sau sustine ca pe masuta ce vor veni informatii de la utilizatori va rezolva problemele existente, deci poate ca ar fi bine sa asteptati lansarea versiunii beta 2 a plugin-ului.

In momentu de fata puteti instala AppSync Unified pentru iOS 10 jailbreak din repo-ul https://cydia.angelxwind.net/ al Cydia.

appsync unified ios 10 jailbreak