Prima Pagina Huawei Huawei P10 – asa va arata

Huawei P10 – asa va arata

Huawei P10 apare intr-un concept realizat in bazar unor schite furnizate de catre un partener al companiei Apple, impreuna c unele specificatii.

Huawei P10 este viitorul smartphone de top pe care compania Huawei il va lansa pe pietele globale, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum va arata noul smartphone. Vorbim despre un Huawei P10 care va fi lansat pe piata intr-un an in care trend-ul este ca ecranele sa acopere intregul panou frontal si butoanele Home sa dispara, insa Huawei nu a facut inca aceste schimbari.

In clipul video de mai jos puteti vedea un concept al Huawei P10 bazat pe schite preluate din fabricile partenerilor Huawei, deci asa urmeaza sa arate design-ul sau. Conform informatiilor aparute astazi, Huawei P10 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.2 inch, iar desi predecesorul sau nu avea un buton Home, Huawei merge impotriva trend-ului anul acesta.

In ceea ce priveste dimensiunile, Huawei P10 va avea 145.5 mm inaltime, 69.5 mm latime si 7.35 mm grosime, deci din acest punct de vedere nu exista surprize neasteptate. In aceeasi masura, Huawei P10 va avea un port audio de 3.5 mm, dar si un port USB-C, cele doua camere ramanand si in acest model multumita popularitatii lor in versiunea precedenta.

Huawei P10 – asa va arata design-ul noului smartphone

Huawei P10 urmeaza deasemenea sa imprumute de la iPhone 6S si iPhone 7 unele caracteristici de design, asa cum se intampla anual cu produsele companiei. V-am spus ca si modelul anterior incerca sa arate ca un iPhone, iar Huawei P10 nu va fi diferit din acest punct de vedere, cei de la Huawei incercand sa atraga atentia clientilor in acest mod.

Separat de Huawei P10 in versiunea standard, un Huawei P10 Plus urmeaza sa fie deasemenea lansat, el avand un ecran de 5.5 inch, asa cum s-a intamplat si anul trecut. Cei de la Huawei incearca sa aiba modele care sa acopere cam toate dorintele, iar Huawei P10 si Huawei P10 Plus sunt lansate in exact aceasta idee pentru pietele globale.

In ceea ce priveste specificatiile Huawei P10, se stie doara ca modelele vor avea 4 GB RAM si minim 32 GB spatiu de stocare, insa separat nu se stie ce noutati importante vor fi. Huawei P10 urmeaza sa fie prezentat oficial in cadrul unei conferinte care va avea loc pe 26 februarie in cadrul Mobile World Congress 2017.

 • bogdan

  Nu arată că un iphone????

 • Heath

  Cei care au avut doar iPhone mereu vor vedea doar iPhone pe unde se uita. E normal să aibă ecran pe față, o margine sus…alta jos :)) buton in partea de jos… Arata a smartphone 🙂

 • IsmailVely

  Cand iphone a lansat primul smartphone nu arata nici un alt telefon ca el ! Acum toti au copiat iphone si îl copie in continuare! Cum nu arata la fel ? Nu vezi benzile de semnal si lateralele?

 • Heath

  primul smartphone, și celelalte smartphone tot aspect de smartphone aveau, evident:)) celelalte voiai sa fie rotunde? Eu vad acolo un design simplu, “din grămada” , designul standard, fara artificii. Dar voi batman batman

 • Lucian84

  Are camerele in carcasa, deci nu arată ca un iPhone ! Și pe lângă ironii și răutăți chiar arată frumos

 • BurN®

  Pai Apple e tata la toții!

 • se7en

  Arata chiar bn

 • gabi

  Chiar e frumusel!la voi toate sunt copii ale iphone sunt curios la toamna cand iphone va semana cu samsung ce veti mai spune?

 • Viorel Predatorul

  Ciudat: cica iPhone a lansat primul iPhone !!!

  Cand Apple a lansat primul iPhone, au folosit toate tehnologiile de telecomunicatii existente la acel moment, tehnologii inventate si inovate de catre alte companii: Nokia, Ericsson, Samsung, Alcatel, Huawei, etc. Apple nu avea nicio experienta in telecomunicatii, si nu avea nicio tehnologie proprietara. S-au folosit de tehnologii esentiale (devenite intre timp tehnologii protejate de patente FRAND), fara de care iPhone nu ar fi existat.

  In plus, cand primum iPhone a fost lansat, existau deja ecrane deptungiulare, si existau butoane rotunde in orice aparat electronic.
  Cat despre benzile laterale, designul iPhone 5 si 6 este copie aproape la indigo a smartphone-ului HTC. Orb sa fii si tot ai vedea dupa ce ai pipai iPhone-ul.

  Tu ca si altii sunteti orbiti de mraja Apple. Nu este rau, dar macar nu mai duceti in derizoriu munca altora, nu mai minimizati ceea ce altii au dezvoltat pentru a scoate Apple a fi mesia tehnologiei!
  Toate comentariile contra vin de la oameni ca tine care comenteaza agresiv, provocator, in loc sa aveti demnitatea sa vedeti lucrurile asa cum sunt.

 • Rik88

  Bravo! Frumos punctat!