Vodafone are internet gratuit de Valentine’s Day

Vodafone a anuntat ca le ofera internet gratuit clientilor de Valentine's Day timp de o zi intreaga, indiferent ce servicii foosesc acestia.

Vodafone a dat in cursul noptii trecute startul campaniei prin care ofera internet gratuit pentru toti clientii serviciilor de telefonie mobila pentru Valentine’s Day. Vorbim despre ziua de 14 februarie in care toti clientii Vodafone se pot bucura de internet gratuit si nelimitat pentru a face orice doresc prin reteaua de internet mobil a celebrului operator de telefonie mobila.

Aceasta este cea de-a treia oara cand Vodafone ofera internet gratuit pentru toti clientii din Romania, primele doua promotii avand succes extrem de mare. Cei de la Vodafone anuntasera atunci ca au stabilit recorduri de trafic de internet mobil cand au oferit internet gratuit pentru clienti, iar in urma zilei de astazi probabil vor anunta exact acelasi lucru.

Totul face parte din campania Vodafone pentru aniversarea a 20 de ani de activitate in Romania, insa vorbim desigur si despre intentia operatorului de a promova serviciile Supernet 4G. Vodafone a investit masiv in dezvoltarea retelei 4G in Romania, astfel ca serviciile Supernet stau la baza intregii sale strategii de dezvoltare in Romania, cu promotii de acest gen.

Vodafone are internet gratuit de Valentine’s Day

Acum daca va intrebati ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de internet gratuit de Valentine’s Day la Vodafone, ei bine nu trebuie sa faceti nimic. Conform operatorului de telefonie mobila, clientii cartelelor prepay, a abonamentelor pentru persoane fizice si companii, vor putea naviga pe internet, face streaming si a folosi retele de socializare gratuit.

Practic, cei de la Vodafone acopera cam tot ceea ce puteti face cu o conexiune de internet, doar ca vorbim despre ceva ce nu este taxat de operator astazi. Mai mult decat atat, partea buna este ca nu conteaza nici ce fel de cartela sau abonament aveti, cei de la Vodafone avand grija sa va permita sa va bucurati de oferta lor in orice conditii.

Avand in vedere ca promotia celor de la Vodafone este valabila doar astazi, netaxarea traficului de internet se va opri la ora 23:59 a acestei zile. Incepand de la ora 00:00 a zilei de maine, lucrurile vor reveni la normal in reteaua celor de la Vodafone si va recomand sa analizati comunicatul lor de presa, pe care l-am publicat ieri inainte de a va bucura de servicii.

vodafone internet gratuit valentines day