Planet of the Apps – primul teaser pentru noua emisiune Apple

Primul teaser video pentru noua emisiune Planet of the Apps, creata de catre compania Apple, a fost publicat in cursul noptii trecute de catre cei din Cupertino. In clipul video de mai jos puteti cum se desfasoara intreaga actiune a acestei serii de emisiuni, ea fiind menita sa ajute tinerii dezvoltatori antreprenori sa dezvolte aplicatii de succes.

Jessica Alba, Will.i.am sau Gwyneth Paltrow sunt trei dintre mentorii care vor ajuta dezvoltatorii sa-si transforme ideile in realitate pe parcursul intregului show. Compania Apple se bazeaza pe popularitatea lor pentru a atrage o audienta consistenta pentru noua emisiune care va fi disponibila exclusiv in Apple Music, iar show-ul ar putea fi un real succes.

Difuzarea Planet of the Apps va fi saptamanala, asa ca Apple va publica un episod o data pe saptamana pentru cei interesati. In clipul video de mai jos il puteti vedea si pe vicepresedintele senior al Apple, Eddy Cue, vorbind despre formatul diferit al emisiunii in comparatie cu alte show-uri TV in care sunt cautate talente.

Planet of the Apps se anunta a fi un show extrem de interesant pentru cei de la Apple, asa ca va fi interesant de vazut cand va fi lansat si ce impact va avea.