iPhone 7S si iPhone 8 – iara ce carcase vor avea

iPhone 7S si iPhone 8 vor avea carcase din aluminiu, sticla si otel inoxidabil, Apple gandind un design foarte complex pentru ele.

iPhone 7S si iPhone 8 vor fi lansate in cursul acestui an pe piata, dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple pregatind o schimbare interesanta de strategie anul acesta. Mai toate zvonurile aparute in ultima perioada sugereaza faptul ca iPhone 7S si iPhone 8 vor fi lansate impreuna in 2017, asa ca ar fi bine sa va pregatiti portofelele.

Bun, sa trecem acum la informatiile de astazi, ele oferindu-ne cateva detalii privind materialele din care urmeaza sa fie fabricate carcasele iPhone 7S si iPhone 8. Conform acestor date, iPhone 7S cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch urmeaza sa aiba o carcasa din aluminiu, in timp ce iPhone 8 cu ecran de 5.8 inch va avea o carcasa fabricata din sticla, dar o structura metalica din otel inoxidabil.

iPhone 7S va folosi practic acelasi material pentru carcasa precum iPhone 7, in timp ce iPhone 8 va aduce marea schimbare, dar va fi si cu mult mai scump. Desi iPhone 8 ar trebui sa vina cu o schimbare mai mare decat iPhone 7S, deocamdata cei de la Apple nu au definitivat design-ul noului smartphone ce va fi vandut anul acesta.

iPhone 7S si iPhone 8 – iara ce carcase vor avea

Cei de la Foxconn si Jabil Circuit urmeaza sa produca structura din otel inoxidabil pentru iPhone 8, carcasa de aluminiu a iPhone 7S urmand a fi fabricata in continuare de Catcher. Totusi, astazi auzim din nou despre faptul ca iPhone 8 va costa minim 1000 de dolari, asta in timp ce iPhone 7S ar trebui sa fie vandut la acelasi pret ca iPhone 7.

Toate informatiile de acum privind iPhone 7S si iPhone 8 au mai fost zvonite in trecut, dar astazi avem si detalii privind companiile care vor produce carcasa si structura metalica. Totusi, avand in vedere ca nimic nu este definitivat pentru iPhone 7S si iPhone 8, foarte multe lucruri se pot intampla pana in vara, sau toamna, cand ar trebui sa aiba loc lansarea.

“Apple is expected to release three next-generation iPhones for 2017, a 4.7-inch, 5.5-inch and 5.8-inch model. The 5.8-inch model is expected to be a high-end product adopting a chassis made of reinforced glass with a stainless steel metal frame, while the 4.7-inch one will continue using an aluminum-alloy chassis. Since the 5.8-inch model is expected to adopt an OLED panel, the smartphone’s price is estimated at more than US$1,000.”

Acestea fiind spuse, se anunta un an extrem de interesant pentru iPhone 7S si iPhone 8, cu schimbari majore pe care cei de la Apple le au in plan pentru noi.

iphone 7s carcasa iphone 8 sticla

27 COMENTARII

  1. Zaone,ai publicat articolul asta cu tot cu comentariul lui Srb Srb?Am intrat pe articol exact când am primit notifucarea iar comentariul era deja acolo.Multumesc anticipat.

  2. Prima oară era comentariul lui Srb Srb și abia apoi a apărut articolul. Asta e ceva de genul care a fost primul,oul sau găina?

  3. Va fi interesant de văzut care va fi designul finele.Totusi,îmi pare inteligența mișcarea asta,de vor mai tria puțin “bogații” și probabil vor avea iPhone 8,inare parte,cei care își permit un iPhone.

  4. Nu e obligat să îmi răspundă dar mă bucur daca o face.Nu cred că Zaone și Srb Srb sunt una și aceeași persoană,tind sa cred că Srb Srb face parte din stafful idevice.ro .

  5. Zaone nu poate fi Srb, asa cum un Ferrari nu poate fi un Tico… Zaone este mult prea ocupat cu scrierea articolelor incat nu vad cum ar avea timp sa mai si comenteze cu pseudonimul Srb.
    @Srb_Srb:disqus are notificari push-up pe iPhone: cum se publica o stire, cum primeste si el notificarea, dupa care comenteaza imediat si orice.

  6. Una din variante e că are ceva de câștigat(financiar) din bufoniada pe care o face aici,iar daca e așa,jos pălăria,ii iese de minune.Cealalta ar presupune că el chiar sa fie un bufon (nu il cunosc dar parca nu as vrea sa fie așa,uneori are comentarii pertinente).

  7. Nu mai fiți invidioși.. dacă cineva este împotriva unei companii , asta nu înseamnă ca are bani sau nu. Oricum , omul este documentat..