Samsung Galaxy S8 – cand se anunta data de lansare ?

Samsung Galaxy S8 va fi in centrul atentiei la Mobile World Congress 2017 deoarece Samsung va anunta data sa de lansare.

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2017, iar compania Samsung incearca sa il tina in atentia presei din intreaga lume. Samsung Galaxy S8 va fi lansat mai tarziu decat de obicei de catre compania Samsung, asa ca antentia trebuie sa ramana la el pana in momentul in care va fi prezentat oficial de catre companie.

In aceasta idee, desi Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017, asa cum se astepta, un anunt in legatura cu el va fi totusi facut. Mai exact, compania Samsung urmeaza sa anunte in cadrul Samsung Galaxy S8 datele la care va prezenta in mod oficial noul smartphone, si la care il va lansa.

Pe data de 27 februarie va avea loc o conferinta pentru a fi prezentata tableta Samsung Galaxy Tab 3, iar tot atunci vom afla si detaliile privind Samsung Galaxy S8. Mai exact atunci vom afla data la care Samsung Galaxy S8 va fi prezentat oficial, dar si data la care Samsung va decide sa il puna in vanzare pe pietele globale pentru toata lumea.

Samsung Galaxy S8 – cand se anunta data de lansare ?

Conform zvonurilor aparute pana acum in legatura cu Samsung Galaxy S8, data de prezentare va fi cea de 29 martie, in timp ce lansarea ar trebui sa aiba loc pe 21 aprilie. Avand in vedere ca toate aceste informatii sunt zvonite constant in legatura cu Samsung Galaxy S8, exista o foarte mare sansa ca ele sa fie confirmate oficial de Samsung.

Lansarea Samsung Galaxy S8 este intarziata de catre Samsung din cauza implementarii unor noi masuri de verificare a calitatii smartphone-urilor produse de Samsung. Pentru a se asigura ca Samsung Galaxy S8 nu are baterii ce explodeaza, compania Samsung verifica mult mai atent terminalele, desi foloseste baterii de la acelasi producator care a livrat componentele cu probleme pentru Galaxy Note 7.

“Samsung Electronics will unveil its launch date for the Galaxy S8 smartphone in 1H12 on February 27th in Barcelona, ​​Spain. Kim Dong-jin, chief executive of Samsung Electronics’ wireless business, said that he plans to meet with reporters and to announce the official schedule at “MWC (Mobile World Congress)” for the Galaxy S8.”

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie disponibil intr-un model standard si unul plus, cu ecrane de 5.8 inch si 6.2 inch, unele unitati putand avea si 6 GB RAM. Versiunea de baza a Samsung Galaxy S8 Plus ar putea costa minim 1000 de dolari datorita schimbarilor pregatite de catre Samsung, as aca va fi interesant de vazut ce vom mai afla.

samsung galaxy s8 lansare anunt