Samsung Galaxy S8 – cand se anunta data de lansare ?

Samsung Galaxy S8 va fi in centrul atentiei la Mobile World Congress 2017 deoarece Samsung va anunta data sa de lansare.

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2017, iar compania Samsung incearca sa il tina in atentia presei din intreaga lume. Samsung Galaxy S8 va fi lansat mai tarziu decat de obicei de catre compania Samsung, asa ca antentia trebuie sa ramana la el pana in momentul in care va fi prezentat oficial de catre companie.

In aceasta idee, desi Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017, asa cum se astepta, un anunt in legatura cu el va fi totusi facut. Mai exact, compania Samsung urmeaza sa anunte in cadrul Samsung Galaxy S8 datele la care va prezenta in mod oficial noul smartphone, si la care il va lansa.

Pe data de 27 februarie va avea loc o conferinta pentru a fi prezentata tableta Samsung Galaxy Tab 3, iar tot atunci vom afla si detaliile privind Samsung Galaxy S8. Mai exact atunci vom afla data la care Samsung Galaxy S8 va fi prezentat oficial, dar si data la care Samsung va decide sa il puna in vanzare pe pietele globale pentru toata lumea.

Samsung Galaxy S8 – cand se anunta data de lansare ?

Conform zvonurilor aparute pana acum in legatura cu Samsung Galaxy S8, data de prezentare va fi cea de 29 martie, in timp ce lansarea ar trebui sa aiba loc pe 21 aprilie. Avand in vedere ca toate aceste informatii sunt zvonite constant in legatura cu Samsung Galaxy S8, exista o foarte mare sansa ca ele sa fie confirmate oficial de Samsung.

Lansarea Samsung Galaxy S8 este intarziata de catre Samsung din cauza implementarii unor noi masuri de verificare a calitatii smartphone-urilor produse de Samsung. Pentru a se asigura ca Samsung Galaxy S8 nu are baterii ce explodeaza, compania Samsung verifica mult mai atent terminalele, desi foloseste baterii de la acelasi producator care a livrat componentele cu probleme pentru Galaxy Note 7.

“Samsung Electronics will unveil its launch date for the Galaxy S8 smartphone in 1H12 on February 27th in Barcelona, ​​Spain. Kim Dong-jin, chief executive of Samsung Electronics’ wireless business, said that he plans to meet with reporters and to announce the official schedule at “MWC (Mobile World Congress)” for the Galaxy S8.”

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie disponibil intr-un model standard si unul plus, cu ecrane de 5.8 inch si 6.2 inch, unele unitati putand avea si 6 GB RAM. Versiunea de baza a Samsung Galaxy S8 Plus ar putea costa minim 1000 de dolari datorita schimbarilor pregatite de catre Samsung, as aca va fi interesant de vazut ce vom mai afla.

samsung galaxy s8 lansare anunt

20 COMENTARII

  1. Am și eu o nelămurire. Voi folosiți 4G ? Mănâncă mult baterie dar și mb ? Se merita sa folosești 4G doar dacă stai pe Facebook , instagram și un joc ceva ?

  2. Oare prima explozie când va fi 🙂 abia aștept sa văd cum ard de vi posesori de terminale samsung ! Măcar așa nu își mai transmit gena în următoarele generați 🙂

  3. De unde atâta ură?! Ce au posesorii de samsung atât de stricat în ei de “abia aștepți să ardă de vii”? De ce să “nu își mai transmită gena”?

    Lumea a luat-o razna! Mulți nu-și mai măsoară cuvintele înainte de a spune/scrie ceva, în cazul de față o monstruozitate imbecilă și puerilă. Cum să urăști și să-ți dorești să “ardă de viu” un om (să nu mai “transmită gena”) despre care nu știi nimic altceva decât că preferă terminalele Samsung?!?!?! Cum să-ți bazezi ura pe o preferință personală, de gust și nevoi, a unui om?!?! Am înnebunit de tot (ca rasă)?! Mă înfioară ce citesc! E plină lumea de comuniști, staliniști, naziști, antisemiți, rasiști și homofobi, dar ceea ce ai scris tu mai sus e mai grav ca orice.
    Dacă spui că glumeai, e la fel de grav. Care-i hazul în gluma asta? Ar putea să-ți spună un prieten, în glumă, “Aș vrea ca mă-tă să fie tăiată în bucăți cu flexul și dată la câini pentru că e roșcată!” Ahahahah! Foarte amuzant, nu?

  4. Populatia trebuie cumva tinuta sub control,altfel in 100 ani ramanem fara resurse. Samsung aici macar este de laudat ca se alatura celor ce controleaza populatia gen producatorilor de medicamente etc

  5. Din nou prietenul meu @esra2013, membru declarat al Ligii Umbrelor isi da pe fata arama de om sadic fara pic de respect fata de conditia umana:….”..ard de vii posesori de terminale samsung…”.
    Iertati-l ca e in faza terminala.