Samsung Galaxy S8 stabileste noi standarde in lumea smartphone

Samsung Galaxy S8 va stabili noi standarde in lumea smartphone cu ecranul care va acoperi intregul panou frontal al smartphone-ului.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor stabili noi standarde in lumea smartphone multumita ecranelor de dimensiune mare pe care Samsung le va oferi. Conform unei surse cu reputatie foarte buna, Samsung Galaxy S8 va avea un ecran de 5.8 inch, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus va avea un ecran de 6.2 inch.

Ambele ecrane ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea aceeasi rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, deci al doilea va avea mai putini pixeli per inch. Ambele ecrane ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi Super AMOLED si ar urma sa fie produse de catre compania Samsung, deci vorbim despre calitate identica.

Totusi, standardul pe care Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus il stabilesc are legatura cu dimensiunea unui ecran care poate fi implementat intr-un smartphone mic si mediu. Samsung Galaxy S8 va fi cu putin mai mare decat iPhone 7, dar va avea un ecran ce este cu 1.1 inch mai mare, aceasta fiind o realizare impresionanta din partea Samsung.

Samsung Galaxy S8 stabileste noi standarde in lumea smartphone

In cazul Samsung Galaxy S8 Plus vorbim despre o diferenta de doar 0.7 inch fata de iPhone 7 Plus in diagonala ecranului, dimensiunile fiind si in aceasta situatie similare. Chiar daca aici diferenta nu este la fel de impresionanta, a include un ecran de 6.2 inch intr-un Samsung Galaxy S8 Plus la fel de mare ca un iPhone 7 Plus, este impresionant.

Ceea ce face acum compania coreeana cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus va forta multi competitori sa isi schimbe radical strategia de a produce smartphone-uri. Cei de la Apple o fac deja cu iPhone 8 inainte ca Samsung Galaxy S8 sa fie lansat, insa cei din China ii vor ajunge din urma abia in cursul anului viitor.

Cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, cei de la Samsung isi vor asigura un avantaj in ceea ce priveste design-ul si functionalitatea smartphone-urilor. Desigur ca acest avantaj nu este fata de iPhone 8, insa Samsung Galaxy S8 va avea un avantaj mare in fata multor competitori din China si va forta Apple sa aduca aceasta schimbare si la linia mai ieftina a iPhone.

samsung galaxy s8 concept