Apple este, din nou, cea mai admirata companie din lume

Pentru al 10-lea an consecutiv compania Apple este plasata pe prima pozitie in topul celor mai admirate companii de pe planeta. Ramanand cea mai admirata companie de pe planeta, Apple este pozitionata in fata celor de la Amazon, Starbucks, Berkshire Hathaway si Disney, Alphabet fiind plasata pe pozitia a 6-a in acest top anual.

Cei de la Microsoft ajung pe pozitia a 9-a la egalitate cu Facebook, insa cei de la Samsung au disparut complet din primele 50 cele mai admirate companii de pe planeta. Topul anual este facut de catre cei de la Fortune, deci vorbim despre una dintre cele mai reputate publicatii de pe planeta, asa ca rezultatele sale sunt demne de luat in seama.

3800 de manageri, analisti, directori si experti in industria IT au fost chestionati pentru acest top, iar rezultatele finale sunt bazate si pe o buna parte din informatiile de la ei. Acestia trebuie sa ofere note companiilor daca au inovat in anul anterior, daca s-au purtat bine cu angajatii, daca si-au imbunatatit masurile de responsabilitate sociala si daca au lansat produse si servicii de calitate.

Pentru acest top, cei de la Fortune s-au uitat intai la 1000 dintre cele mai mari companii din SUA si la 500 de companii internationale cu incasari de peste 10 miliarde de dolari. Avand acest punct de plecare, cei de la Fortune au ajuns intr-un final la topul pe care il puteti vedea mai jos, iar asta pentru a 10-a oara la rand.

apple admirata companie