Prima Pagina Apple Apple este, din nou, cea mai admirata companie din lume

Apple este, din nou, cea mai admirata companie din lume

Pentru al 10-lea an consecutiv compania Apple este plasata pe prima pozitie in topul celor mai admirate companii de pe planeta. Ramanand cea mai admirata companie de pe planeta, Apple este pozitionata in fata celor de la Amazon, Starbucks, Berkshire Hathaway si Disney, Alphabet fiind plasata pe pozitia a 6-a in acest top anual.

Cei de la Microsoft ajung pe pozitia a 9-a la egalitate cu Facebook, insa cei de la Samsung au disparut complet din primele 50 cele mai admirate companii de pe planeta. Topul anual este facut de catre cei de la Fortune, deci vorbim despre una dintre cele mai reputate publicatii de pe planeta, asa ca rezultatele sale sunt demne de luat in seama.

3800 de manageri, analisti, directori si experti in industria IT au fost chestionati pentru acest top, iar rezultatele finale sunt bazate si pe o buna parte din informatiile de la ei. Acestia trebuie sa ofere note companiilor daca au inovat in anul anterior, daca s-au purtat bine cu angajatii, daca si-au imbunatatit masurile de responsabilitate sociala si daca au lansat produse si servicii de calitate.

Pentru acest top, cei de la Fortune s-au uitat intai la 1000 dintre cele mai mari companii din SUA si la 500 de companii internationale cu incasari de peste 10 miliarde de dolari. Avand acest punct de plecare, cei de la Fortune au ajuns intr-un final la topul pe care il puteti vedea mai jos, iar asta pentru a 10-a oara la rand.

apple admirata companie

 • Mr. Tambourine Man

  Ce dreaq sa admiri la Samsung????
  Eventual un nou tip de plastic

 • Alex S.

  Ce draq sa admiri la Apple ???

 • Srb Srb

  Samsung au disparut complet din primele 50 cele mai admirate companii

  Pentru al 10-lea an consecutiv compania Apple este plasata pe prima pozitie in topul celor mai admirate companii de pe planeta

  DREPTATEA A FOST ARATATA

 • Srb Srb

  Cei ce zic ca Samsung este o comoara, sunt cei care zic si ca apa rece este calda si ar trebui imediat sa isi faca un control

 • Mr. Tambourine Man

  Apple a fost, este si va fi o companie cu stil, cu personalitate, cu produse unice!

 • Srb Srb

  cu ADN lor propriu

 • cristi

  Ole! Ole! Ole! Slava tie! 😂

 • V.P

  Sa te pup la pasarica Apple , pentru tine ma bat cu tot internetul sa te apar ❤️💕❤️💕❤️💕

 • Srb Srb

  doamne, esti bine? nu imi vine sa cred ca ai zis asa ceva :))

 • esra2013

  Te ironiza @Srb! Când defapt acum @V.P sta și plânge la aceasta veste primită 🙂 îmi este mila de androizi ca nu au neuroni suficienți pentru a aprecia un lucru de calitate superioară ex. Apple :))))

 • Costel

  “daca au inovat in anul anterior, daca s-au purtat bine cu angajatii, daca si-au imbunatatit masurile de responsabilitate sociala si daca au lansat produse si servicii de calitate”
  Aici e problema, nimic din ce ai scris aici nu s-a intamplat cu adevarat

 • Viorel Predatorul

  Topul este realizat pe baza parerii a “3800 de manageri, analisti, directori si experti in industria IT”, care lucreaza in “1000 dintre cele mai mari companii din SUA si la 500 de companii internationale cu incasari de peste 10 miliarde de dolari”
  Nu este vorba despre parerea tuturor la nivel global, ci de parerea a 3800 oameni.

  In plus, este vorba despre o parere absolut subiectiva, in functie de ce cred ei despre inovatia companiilor, felul in care au tratat angajatii, si ce inovatii au facut.
  Daca managerul X nu lucreaza la Apple, cum poate sa stie el/ea cum se poarta Apple cu angajatii? Poti spune ce inovatii a adus Apple, din punctul de vedere al utilizatorului, insa si aici lucrurile scartaie: topurile arata clar ca Apple nici nu exista in primele 10 pozitii, care sunt dominate de Intel, Samsung, Amazon, Google, etc.

  Cine poate spune ce inovatii notabile a adus Apple pentru a fi in topul asta? Cum se poarta cu angajatii ei? Ce produse de calitate a adus Apple, daca ne gandim la rateurile iOS, Macbook pro, Apple Watch, etc?

 • esra2013

  @Viorel e mai priceput decât 3800 de manageri !