McDonald’s parodiaza prezentarile companiei Apple

McDonald’s este unul dintre cele mai mari lanturi de mancare de tip fast food din lume, iar recent a lansat un clip video in care parodiaza prezentarile video facute de catre Jony Ive pentru produsele Apple. Probabil multi dintre voi ati vazut deja clipuri de prezentare pentru produse Apple facute de catre Jony Ive, cei de la McDonald’s incercand sa profite de popularitatea lor.

In clipul video de mai jos ii veti putea vedea pe cei de la McDonald’s promovand un produs numit Chocolate Shamrock Shake, el fiind creat pentru ziua Sfantului Patrick. Ideea de a parodia o prezentare facuta de catre Jony Ive ii ajuta pe cei de la McDonald’s sa isi aduca produsul in atentia unui numar cat mai mare de persoane care sa-l si cumpere.

https://www.youtube.com/watch?v=zc7hmqrGyPE

11 COMENTARII

  1. ? Fabulos ! Revoluționar !
    Când de fapt i-a mărit bateria puțin și a schimbat locul liniilor de semnal de la 6S la 7. Fantastic !!!

  2. Asta pe lângă IP67,primul procesor quad și cel mai rapid din lume pus pe un smartphone,stabilizare optica,32 gb minim,niște nimicuri așa este. Dar un adevărat hater nici nu are cum sa vadă mai mult de niște dungi mutate.

  3. Ti se pare inovatie ca au pus 32 GB minim?
    Procesorul este cel mai rapid pentru ca executa sarcini mai usoare (cel putin o rezolutie foarte mica comparativ cu alte produse competitoare).
    Asemenea, IP67 este o inovatie?
    Inteleg procesorul quad, ca este regandit, fapt pentru care Apple are toata admiratia, dar totusi… 32 GB este inovatie?? :)))

  4. Parodia arata efectul pervers pe care il poate avea mesajul extra-pompos :))
    Sa faci din orice o chestie magica, fenomenala, si sa pui in fata un mesaj de continuare a unor lucruri care tin de viitor, etc nu poate fi decat de ras.

  5. Ti-am enumerat cateva dintre diferentele intre 6S si 7,nu doar marirea bateriei si schimbatul liniilor,ceea ce lasi tu sa se inteleaga ca ar fi diferentele intre cele doua. Unde ai vazut cuvantul “inovatie” in comentul meu?

  6. Hai sa îți spun ceva : Pe partea de utilizare (fluid, fără buguri, etc) și iPhone 10 va fi de cacao. Trebuie sa recunoști că și partea hardware se “ghidează” după soft. Și la soft, iOS 7 a fost și este rege (fără buguri, autonomie bună a bateriei, etc). Acum la iOS 10 se blochează și când sun, nu pot auzi cealaltă persoană. In legătură cu stabilizarea optică da, a pus-o, mare chestie. Diferență (vizual) între 6S și 7, pe partea cu fotografiile, nu sunt. Doar pe hârtie le vedem. Poaaate 7 e puțin puțin mai clar pe aceasta parte, dar asta nu îl face un device ‘revoluționar’ cum a fost prezentat de Cuc.

  7. Nu, Cook ar putea sa prezinte doar noutățile, sa spună date tehnice, data lansării, câte terminale au la dispoziție in acel moment, etc. Făcând paralela cu Mc, ei când scot un produs nou, cel mult dau reclama la TV, o reclama in care îți spune ce conține, și ca e bun. Dacă ar lua modelul Apple, ar fi o reclama penibila ca aceasta ???