Cand mama nu-i acasa – iserialul filmat doar cu telefoane mobile

Cand mama nu-i acasa este un nou serial pentru televiziune, denumit iSerial de catre producatorii sai, deoarece urmeaza sa fie filmat in totalitate folosind doar telefoane mobile. Nu se stie deocamdata ce fel de telefoane mobile vor fi folosite pentru iserialul Cand mama nu-i acasa, insa probabil vorbim despre smartphone-uri high-end cu camere de calitate.

V-am vorbit in cateva randuri despre seriale pentru TV care au fost filmate folosind camere pentru telefoane mobile, iar Cand mama nu-i acasa va face parte dintre ele. Happy TV este postul de televiziune care va gazdui iserialul Cand mama nu-i acasa, din echipa de productie facand parte persoane care au produs foarte multe telenovele si seriale extrem de populare.

iSerialul Cand mama nu-i acasa va fi realizat de catre Ruxandra Ion si va avea o abordare unica pentru un serial TV produs in Romaniaprin prisma utilizarii telefoanelor mobile. Actorii iserialului Cand mama nu-i acasa nu au fost dezvaluiti deocamdata, insa este vorba despre actori cunoscuti in Romania, asa ca proiectul se anunta a fi unul extrem de popular.

Cand mama nu-i acasa – iserialul filmat doar cu telefoane mobile

Daca ar fi sa ma intrebati ce fel de telefoane mobile vor fi folosite pentru a filma iserialul Cand mama nu-i acasa, ei bine raspunsul ar fi ca produsele ar putea apartine in principal companiilo Samsung sau Huawei. Nu m-as hazarda sa spun ca iserialul Cand mama nu-i acasa va fi filmat folosind iPhone, deoarece proiectele de acest gen se bazeaza de obicei pe sponsorizari, iar in Romania Apple nu investeste in asa ceva.

“E absolut fascinant să vezi ce poate face un telefon mobil. Tehnica modernă a avansat foarte mult și e normal să o folosim în avantajul nostru. Multe lucruri care erau aproape imposibil de filmat acum au devenit mai simple și asta ne lasă să ne folosim și mai mult imaginația și să nu avem limite în ceea ce facem. Și când la toate acestea se adaugă o distribuție de excepție sperăm ca rezutatul să depășească toate așteptările.”

Ideea din spatele iserialului Cand mama nu-i acasa este extrem de interesanta, iar rezultatul proiectul va fi probabil asteptat cu foarte mult interes de catre multa lume. iSerialul Cand mama nu-i acasa va fi lansat in primavara acestui an la postul de televiziune Happy TV, insa deocamdata nu se stie clar data la care va incepe difuzarea.

cand mama nu-i acasa iserial filmat telefon