Adventures in Space – jocuri pentru iPhone recomandate de Apple

Adventures in Space este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in cursul acestei saptamani, ea recomandandu-ne jocuri ale caror tematica este spatiul cosmic. Aceste tipuri de jocuri s-au dovedit a fi extrem de populare in magazinul de aplicatii al Apple, iar acum toata lumea se poate bucura de o serie de recomandari Apple.

Vorbim despre o lista foarte restransa de jocuri care sunt recomandate in sectiunea Adventures in Space pentru noi, majoritatea dintre ele avand cel putin zeci de milioane de descarcari. O buna parte dintre aceste jocuri au fost recomandate de catre compania Apple in diverse alte promotii, insa acum le avem pe toate adunate intr-o singura sectiune.

Adventures in Space contine jocuri extrem de populare precum Space Marshals 2, Rogue Star, Star Command si multe alte jocuri de acest gen, cu tematica centrata pe spatiul cosmic. Toate aceste jocuri din sectiunea Adventures in Space au fos testate de catre angajatii Apple inainte de a fi recomandate in AppStore, asa ca stiti ca descarcati un titlu de calitate.

Sectiunea Adventures in Space poate fi descarcata din AppStore urmand acest link.

aventuri-in-spatiu-aplicatii-iphone