LG G6 apare in primele poze reale

LG G6 real apare astazi in doua imagini inregistrate in Asia, ele prezentandu-ne noul design al smartphone-ului, dar si unele specificatii.

LG G6 apare in primele poze reale astazi multumita unei persoane din Asia care a intrat in posesia unui terminal al companiei LG. Puteti vedea in imaginea de mai jos noul design pe care cei de la LG l-au pregatit pentru LG G6, el fiind foarte similar cu cel utilizat in cursul anului trecut, insa acest lucru era de asteptat pentru continuitate.

Spre deosebire de majoritatea leak-urilor privind smartphone-uri nelansate, acesta pentru LG G6 ne arata si un terminal functional, ecranul sau fiind pornit. Desi nu vedem cum functioneaza acest LG G6, macar stim ca imaginile prezinta un terminal real, care urmeaza sa fie prezentat oficial in cadrul Mobile World Congress 2017 luna viitoare.

Conform informatiilor furnizate impreuna cu pozele, LG G6 urmeaza sa aiba un chip Snapdragon 821, 4 GB RAM, o baterie de 3200 mAh si minim 32 GB RAM. LG G6 va fi vandut cu un ecran de 5.7 inch care acopera aproape intregul panou frontal al carcasei, dar urmeaza sa aiba deasemenea si quad-DAC implementat de catre compania LG.

LG G6 apare in primele poze reale

Din pacate, LG G6 va folosi un chip cu procesor vechi de 1 an de zile, iar asta pentru a putea fi produs si lansat pe piata cat mai devreme. Cei de la Samsung au acaparat intreaga productie a Snapdragon 835 pana in mai, iar pentru a putea aduce LG G6 pe piata mai devreme, cei de la LG au facut un compromis in ceea ce priveste hardware-ul.

Separat de acestea, imaginile cu acest LG G6 real ne arata ca el va avea in continuare o camera duala si un cititor de amprente amplasat sub ea. Multe dintre smartphone-urile Android lansate in ultimii ani au caracteristici de acest gen, asa ca LG G6 intra intr-un trend standard in ceea ce priveste design-ul carcasei si functiile oferite.

Desi LG G6 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017 intr-o conferinta organizata de catre compania LG. Deocamdata nu se stie cat va costa LG G6, sau cand va fi lansat oficial, dar toate aceste detlaii vor fi dezvlauite la sfarsitul acestei luni de catre coreenii de la LG.

lg g6 poza reala