iPhone 8 – incarcare inductiva produsa de Broadcom

iPhone 8 ar putea avea un sistem de incarcare prin inductie dezvoltat in colaborare cu Broadcom de mai bine de 2 ani de zile.

iPhone 8 ar putea avea un sistem de incarcare prin inductie dezvoltat de catre compania Apple in parteneriat cu cei de la Broadcom, conform unor informatii aparute astazi. Sistemul de incarcare prin inductie pe care Apple l-ar putea folosi in iPhone 8, ar fi in proces de dezvoltare la Apple si Broadcom de mai bine de 2 ani de zile.

iPhone 8 va avea o carcasa din sticla, iar spre deosebire de aluminiu, acest material reduce substantial interferentele deci faciliteaza incarcarea fara fir. Pentru a face incarcarea prin inductie din iPhone 8 si mai atractiva, compania Apple intentioneaza sa foloseasca o tehnologie ce permite incarcarea foarte rapida, raza de incarcare urmand a fi deasemenea extinsa.

Apple vrea sa implementeze incarcare foarte rapida prin inductie in iPhone 8 pentru a se diferentia de restul smartphone-urilor care au deja asemenea functii. Zvonuri recente sugereaza faptul ca iPhone 8 se va incarca rapid prin inductie la 15W, fata de 5W cat trage iPhone 7, insa Apple testeaza multiple sisteme de incarcare prin inductie in momentul de fata.

iPhone 8 – incarcare inductiva produsa de Broadcom

Desi informatiile de astazi sugereaza faptul ca Apple lucreaza cu Broadcom, in realitate Apple colaboreaza si cu Lite-On Semiconductor, MediaTek, Foxconn, Pegatron si Luxshare. Apple testeaza multiple sisteme de incarcare prin inductie pentru iPhone 8 si nu se stie care va fi ales, insa indiferent de alegere, ea ar trebui sa fie cea mai buna pentru noi.

Apple incearca sa-si ajunga concurenta din urma cu sistemul de incarcare prin inductie pentru iPhone 8, asa ca el trebuie sa aiba carateristici care sa-l scoata in evidenta. Incarcarea rapida cu pana la 15W este o functie care ar atrage atentia in mod pozitiv asupra sistemului de incarcare prin inductie al iPhone 8, insa implementarea nu este sigura.

“We believe the glass back cover is conducive to wireless charging as it reduces signal interference versus a metal casing. It is possible for Apple to add proprietary features such as fast charging or extended charging to differentiate itself from the pack and enhance the value of its own hardware ecosystem.”

Acestea fiind spuse, iPhone 8 are sanse foarte mari de a ne surprinde cu sistemul de incarcare prin inductie, insa totul depinde si de planurile Apple. Parerea mea este ca Apple ne va surprinde placut cu sistemul de incarcare prin inductie al iPhone 8.

iphone 8 incarcare inductie broadcom