LG G6 – iata specificatiile tehnice complete

LG G6 este, cel mai probabil, vedeta Mobile World Congress 2017 in lipsa Samsung Galaxy S8, iar astazi aflam cateva detalii noi in legatura cu viitorul smartphone al coreenilor. LG G6 este promovat de catre cei de la LG prin diverse teasere in ultima vreme, insa zilele trecute au aparut si primele informatii credibile in legatura cu viitoarele sale specificatii tehnice.

LG G6 nu va avea un design modular, precum predecesorul sau, insa va avea un ecran care acopera intregul panou frontal, asa cum este “moda” in momentul de fata. Mai mult decat atat, LG G6 urmeaza sa aiba deasemenea o camera duala, lucru pe care cei de la LG l-au oferit si anul trecut, asa ca aici nu vorbim despre ceva imprumutat din trendul actual.

Desi existau dubii cu privire la procesorul ce urma sa fie implementat, se pare ca LG G6 va folosi un chip Snapdragon 821, unul inferior fata de Snapdragon 835. Daca Samsung Galaxy S8 si multe alte smartphone-uri de top vor avea un chip Snapdragon 835, LG G6 va folosi modelul 821 care a fost lansat anul trecut si are performante inferioare.

LG G6 – iata specificatiile tehnice complete

Decizia celor de la LG de a folosi un chip vechi de 1 an nu este bazata pe dorinta de a reduce costurile de productie ale LG G6, ci pe lipsa stocurilor. Mai exact, Samsung ar fi acaparat toata productia noului chip Snapdragon 835, iar cei care doresc sa se foloseasca de el ar trebui sa astepte pana in mai, sau iunie, pentru a-si lansa smartphone-urile, iar LG G6 va veni mai devreme.

Poza de mai jos a fost facuta la CES 2017 in cadrul unei prezentari private pentru LG G6, ea confirmand faptul ca noului smartphone va avea tehnologie veche de 1 an. Din pacate pentru LG, acest lucru ii va afecta vanzarile in China, dar poate si in alte zone daca Android 7 nu va functiona suficient de fluid pe LG G6 pentru a multumi consumatorii.

Separat de aceasta informatie privind viitorul chip al LG G6, imaginea confirma faptul si ca noul smartphone va avea un ecran de 5.7 inch numit “Full Vision”. In final, LG G6 este rezistent la apa si praf, are quad DAC si cititor de amprente montat pe carcasa, el urmand a atrage totusi atentia multor persoane.

LG G6 urmeaza sa fie prezentat pe 26 februarie in cadrul Mobile World Congress 2017.

lg-g6-specificatii-tehnice