AccessWithinApps blocheaza Control Center in anumite aplicatii

AccessWithinApps este un tweak al Cydia gandit pentru cei carora nu le place sa aiba Control Center si Notifications Center in oricare dintre aplicatiile instalate in iDevice-uri. Desi aceste sisteme sunt utile prin functionalitatea pe care o ofera, exista unele aplicatii in care folosirea lor mai mult incurca decat este utila, asa ca AccessWithinApps va ajuta sa le blocati.

Conform descrierii facute de catre dezvoltatorul AccessWithinApps pentru tweak, acesta are un meniu special de setari in aplicatia Settings, Configurari. Prin intermediul lor tweak-ul AccessWithinApps ne permite sa alegem aplicatiile in care in care putem accesa Control Center si Notifications Center, deci nu veti mai fi deranjati de catre ele.

„Compatible with iOS 9 and 10. Don’t like how you can’t control which apps control center and notification center can be opened in? With this tweak you can control the access within app(s). Works great for games. Configure from Settings.”

AccessWithinApps este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

AccessWithinApps

Articolul precedentTOP 10 jocuri de strategie din App Store
Articolul următorIconic Heroes – jocurile cu cei mai cunoscuti eroi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.