Samsung Galaxy Note 7 a stricat reputatia Samsung

Samsung Galaxy Note 7 a stricat reputatia Samsung in SUA conform unui studiu derulat la sfarsitul anului trecut de catre companie.

Samsung Galaxy Note 7 a avut un impact negativ major asupra reputatiei Samsung in SUA in urma scandalului care a avut in mijloc baterii ce explodau. Desi la finalul anului trecut Samsung si alte companii anuntau ca reputatia coreenilor nu a fost afectata din cauza esecului Samsung Galaxy Note 7, iata ca un nou studiu spune exact contrariul.

Vorbim despre un studiu realizat de catre cei de la Quotient, ei plasand compania Samsung pe locul 49 intr-un top cu 100 dintre cele mai cunoscute companii de pe planeta, din cauza Samsung Galaxy Note 7. Scaderea este de 46 e locuri din cauza scandalului generat de catre Samsung Galaxy Note 7, cea mai mare din 2016 si poate una dintre cele mai mari din ultimii ani.

Inainte ca Samsung Galaxy Note 7 sa strice reputatia Samsung in SUA, compania fusese plasata anul trecut inaintea celor de la Apple si Google, o realizare cu adevarat impresionanta. Acum Samsung Galaxy Note 7 a dus compania Samsung pe locul 49, in timp ce Apple se plaseaza pe pozitia a 8-a, cu 41 de pozitii inaintea celor din Coreea de Sud.

Samsung Galaxy Note 7 a stricat reputatia Samsung in SUA

Rezultatele acestui studiu pun Samsung Galaxy Note 7 intr-o lumina mult mai proasta decat si-ar fi imaginat multi, mai ales avand in vedere cele anuntate anul trecut. Situatia privind impactul Samsung Galaxy Note 7 asupra reputatiei Samsung este prezentata dintr-o cu totul alta perspectiva acum, dupa ce lucrurile s-au asezat in urma scandalului.

Samsung a afirmat atunci si ca Samsung Galaxy Note 7 nu a afectat reputatia sa in Coreea de Sud, insa poate ca nici acest lucru nu mai este adevarat. Acolo deocamdata nu avem vreun studiu cu privire la impactul pe care l-a avut scandalul Samsung Galaxy Note 7 asupra reutatiei companiei Samsung, asa ca lucrurile pot fi similare ca in SUA.

Conform celor care au facut studiul, acesta a fost realizat online pe 30.000 de adulti din SUA in perioada 28 noiembrie – 16 decembrie, deci dupa ce scandalul Samsung Galaxy Note 7 s-a terminat. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre rezultatul acestui studiu care implica Samsung Galaxy Note 7 ?

reputatie Samsung scandal Samsung Galaxy Note 7