Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 7 a stricat reputatia Samsung

Samsung Galaxy Note 7 a stricat reputatia Samsung

Samsung Galaxy Note 7 a stricat reputatia Samsung in SUA conform unui studiu derulat la sfarsitul anului trecut de catre companie.

Samsung Galaxy Note 7 a avut un impact negativ major asupra reputatiei Samsung in SUA in urma scandalului care a avut in mijloc baterii ce explodau. Desi la finalul anului trecut Samsung si alte companii anuntau ca reputatia coreenilor nu a fost afectata din cauza esecului Samsung Galaxy Note 7, iata ca un nou studiu spune exact contrariul.

Vorbim despre un studiu realizat de catre cei de la Quotient, ei plasand compania Samsung pe locul 49 intr-un top cu 100 dintre cele mai cunoscute companii de pe planeta, din cauza Samsung Galaxy Note 7. Scaderea este de 46 e locuri din cauza scandalului generat de catre Samsung Galaxy Note 7, cea mai mare din 2016 si poate una dintre cele mai mari din ultimii ani.

Inainte ca Samsung Galaxy Note 7 sa strice reputatia Samsung in SUA, compania fusese plasata anul trecut inaintea celor de la Apple si Google, o realizare cu adevarat impresionanta. Acum Samsung Galaxy Note 7 a dus compania Samsung pe locul 49, in timp ce Apple se plaseaza pe pozitia a 8-a, cu 41 de pozitii inaintea celor din Coreea de Sud.

Samsung Galaxy Note 7 a stricat reputatia Samsung in SUA

Rezultatele acestui studiu pun Samsung Galaxy Note 7 intr-o lumina mult mai proasta decat si-ar fi imaginat multi, mai ales avand in vedere cele anuntate anul trecut. Situatia privind impactul Samsung Galaxy Note 7 asupra reputatiei Samsung este prezentata dintr-o cu totul alta perspectiva acum, dupa ce lucrurile s-au asezat in urma scandalului.

Samsung a afirmat atunci si ca Samsung Galaxy Note 7 nu a afectat reputatia sa in Coreea de Sud, insa poate ca nici acest lucru nu mai este adevarat. Acolo deocamdata nu avem vreun studiu cu privire la impactul pe care l-a avut scandalul Samsung Galaxy Note 7 asupra reutatiei companiei Samsung, asa ca lucrurile pot fi similare ca in SUA.

Conform celor care au facut studiul, acesta a fost realizat online pe 30.000 de adulti din SUA in perioada 28 noiembrie – 16 decembrie, deci dupa ce scandalul Samsung Galaxy Note 7 s-a terminat. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre rezultatul acestui studiu care implica Samsung Galaxy Note 7 ?

reputatie Samsung scandal Samsung Galaxy Note 7

 • Srb Srb

  Cand esti cel mai bun se vede peste tot,vanzari,actiunile ating noi cote,esti prin top in toate clasamentele etc. Opera de arta aceasta companie Apple

 • ionut

  Samsung a stricat reputatia android de la primul smartfeon din plastic obosit . De parca ar avea google vreo vina …. le-a dat soft la toti distrusii . Tizen mobile era campionul , saracii :))))

 • Cosmin

  Da , dar au foarte multe specificatii, nu se mai pune ca iese si fum …. 😀😀😀

 • Blanaru Costin

  Nu le da idei … ca vin astia cu emm-uri procesate de tizen. Sparg tot baietii nici powervu nu le sta in cale, numai barosani :)))))

 • IsmailVely

  Cu ajutorul lu Dnl poate da faliment samsung

 • Mr. Tambourine Man

  Vestea buna e ca reputația de clonatori a rămas neatinsa

 • Viorel Predatorul

  Cât de nesuferit poți fi… :(( Tu ești ca personalul ăla din Stăpânul Inelelor – Întoarcerea Regelui: sfătuitorul regelui careva era sub vrajă.

 • V.P

  Super comentarii , super !!

 • ionut

  Cand vine vorba de samsung mai mereu se lasa cu bascalie … cu sau fara specificatii 😂😂😂
  Stim, noi nu intelegem noua tehnologie , pe samsung e mult si prost . Efectul final asupra clientului e aceeasi … explozia !

 • Cosmin

  Sunteti voi rautaciosi , cate samsung-uri au explodat , cateva sute… Mai naspa era daca nu le retrageau de pe piata. Ce nagasaki , hiroshima ??!! … samsung explozia!!!
  😀😀😀

 • IsmailVely

  Asa poate dispare de pe piata lasand loc companiilor mai serioase ex. Nokia ca sa devina concurent direct apple! Vedeti modelul Nokia 6

 • Jay. Y Lee

  Cam naspa sa fii samsonist …