Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – presedintele LG confirma ecranul OLED din plastic

iPhone 8 – presedintele LG confirma ecranul OLED din plastic

iPhone 8 nu va avea ecrane OLED din plastic fabricate de catre LG Display, presedintele companiei confirmand planurile americanilor.

iPhone 8 va avea un ecran OLED din plastic, conform presedintelui companiei LG Display, acesta vorbind cu presa asiatica despre planurile celor din Cupertino. Presedintele LG Display a afirmat ca Apple nu va renunta complet la ecranele LCD in viitoarele modele ale iPhone, chiar daca iPhone 8 urmeaza sa aiba un ecran OLED din plastic, fabricat de Samsung.

Conform presdintelui LG Display, Apple vinde anual minim 220 de milioane de terminale iPhone, iar pentru iPhone 8 nu poate folosi in totalitate doar ecrane OLED din plastic. Apple va continua sa cumpere ecrane LCD pentru vechi modele ale iPhone, dar si pentru iPhone 7S, LG DIsplay putand totusi sa furnizeze ecrane OLED din plastic nu pentru iPhone 8, ci pentru modele viitoare.

Presedintele LG Display stie cu siguranta care sunt planurile Apple cu privire la ecranele iPhone 7S si iPhone 8, deci are posibilitatea de a dezvalui schimbarile pentru noi. El stie ce fel de comenzi va continua sa mai faca Apple pentru ecrane de la LG Display, dar si ca ecranele OLED pentru iPhone 8 nu vor fi livrate de catre compania pe care o conduce.

iPhone 8 – presedintele LG confirma ecranul OLED din plastic

iPhone 8 urmeaza sa reprezinte cam 30% din vanzarile iPhone din momentul lansarii si pana cand un nou model va fi lansat, deci va avea nevoie de multe ecrane OLED din plastic. Apple ar fi comandat deja de la Samsung 160 de milioane de ecrane OLED din plastic pentru iPhone 8, insa nu se stie pe ce perioada vor fi ele livrate catre Apple.

LG Display este incapabila sa produca ecrane OLED in momentul de fata, asa ca iPhone 8 nu va beneficia de vreo componenta de acest gen produsa de catre coreeni. LG Display va investi in viitor pentru crearea de linii de productie pentru ecrane OLED dedicate iPhone-urilor, dar ele nu vor fi pregatite pana in momentul in care iPhone 8 va fi lansat.

“Apple wouldn’t switch 100 percent to OLED for the time being. Considering Apple’s annual shipments at about 220 to 330 million iPhones, the plastic OLED would not become the only display type for the new iPhone as well.”

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in toamna acestui an, iar iPhone 7S va fi deasemenea disponibil impreuna cu el.

iphone 8 lg display ecran oled

 • Srb Srb

  Se pare ca iphone oled va veni cu 64 standard si 256 spatiu de stocare ca optiune..mi se pare f misto, mai ales daca sti sigur ca nu poti produce 3 capacitati de stocare cu oled display, mai bine oferi cele mai bune 2 variante, sau daca si 2 sunt multe pana la urma oferi 1 cu 128. Dar sa speram ca vor ramane la 2 variante cea de 64 si 256

 • Viorel Predatorul

  Plastic??? Cââh!!

 • real

  @srb_srb:disqus
  de la zis la facut e cale lunga.
  plastic,neplastic oricum o sa se vanda.
  unii care blamau in trecut plasticul acuma o sa spuna ca e plastic premium sau policarbonat 😉

 • cuesnecenzurat

  Da unde-i “fumigena” ? el era expert in plastice…

 • crys2979

  Suna cam aiurea “ecran din plastic”😄😄😂

 • Viorel Predatorul

  Inca o data: nu am nimic cu faptul ca ecranul va fi din plastic, dar nu pot sa nu remarc faptul ca unii inca mai blameaza plasticul in fel si chip, iar Apple va baga plastic in iPhone.
  Morala este ca niciodata sa nu spui niciodata :))

 • cuesnecenzurat

  Plastic??? Cââh!!

 • Kfc

  Daca ar fi fost in articol in care sa auzim: “Samsung S8 va avea un ecran de plastic” , pai facea srb si cu dl Fumigena Kurtos cu ou si cu oțet compania Samsung.
  Cand vine vorba de Apple brusc display-ul dim plastic e calitativ si probabil revolutionar.

 • Kfc

  Oare ce vor face fanaticii Apple care au degetele sensibile si sunt alergici la plastic.
  Cata caterinca facea srb de S7 ca e plastic sub Gorilla Glass si ia uite acum 😂 cum le serveste Apple.

 • V.P

  Srb iubeste concurenta , e painea lu dumnezeu .

 • Viorel Predatorul

  Exact la asta m-am gândit când am citit articolul. Nu zic, poate că plasticul oferă o protecție mai bună la șocuri, și iPhone nu va mai avea ecranul crăpat cu ușurință. Poate că este o soluție ieftină și asta e ceea ce vrea managementul Apple…

  Cert este, așa cum ai remarcat tu, că dacă Samsung ar fi scos un S8 cu ecran de… plastic, Kurtos și Srb ar fi fost în delir.
  Nu știu ce s-ar întâmpla dacă iPhone 8 ar “exploda” ca Note 7. Ce reacții vor avea ăștia doi?

 • amfetamin

  Acel OLED din plastic e mult mai scump ca un LCD.

 • Viorel Predatorul

  Ai ceva dovezi, sau păreri personale?

 • Alex S.

  Unde esti @Srb
  Nici o replica !?

 • IsmailVely

  Si eu sunt de aceias parere! Nu cred ca va lansa apple iphone 7s si iphone 8 in acelasi an! Cine vrea in momentul respectiv un iphone mai ieftin opteaza pe modele mai vechi!