iPhone 8 – specificatiile tehnice dezvaluite

iPhone 8, specificatiile tehnice au fost dezvaluite de catre o publicatie americana, unele surprize interesante fiind dezvaluite.

iPhone 8 si specificatiile tehnice au fost dezvaluite astazi de catre o publicatie americana, o parte dintre ele fiind prezentate pentru prima oara pentru lumea intreaga. Conform acestei publicatii, iPhone 8 va avea un ecran OLED de 5.8 inch, dar care nu va fi curbat din cauza dificultatii de a fabrica o asemenea componenta ceruta de catre Apple.

iPhone 8 nu va avea buton Home, asa cum stiam, iar ecranul de 5.8 inch va acoperi intregul panou frontal, asa cum ni s-a spus de foarte multa vreme. iPhone 8 va avea dimensiunea unui iPhone 7 cu ecran de 4.7 inch, insa ecranul de 5.8 inch va fi integrat in el, iar Apple va folosi un aspect ratio mai mare de 2:1 pentru ecranul noului dispozitiv.

In ceea ce priveste hardware-ul, iPhone 8 urmeaza sa aiba tot 3 GB RAM, precum iPhone 7 Plus, dar va fi disponibil in versiuni cu doar 64 GB si 256 GB spatiu de stocare. iPhone 8 va avea o camera frontala 3D, despre care v-am vorbit deja astazi, ea urmand a oferi functii de recunoastere faciala, scanarea irisului si aplicatii pentru realitate augmentata.

iPhone 8 – specificatiile tehnice dezvaluite

Chiar daca iPhone 8 nu va avea un ecran OLED curbat din cauza dificultatii de productie si a fragilitatii la impact, pretul de vanzare perceput de catre Apple va fi apropiat de 1000 de dolari. Nu se stie daca si modelul de 64 GB va costa atat demult, insa este foarte clar ca iPhone 8 cu 256 GB spatiu de stocare va costa peste 1000 de dolari in momentul in care va fi lansat.

Separat de iPhone 8, care va reprezenta 40% din productia Apple, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi lansate anul acest ala preturi competitive. iPhone 7S nu va avea noutati importante in comparatie cu iPhone 7 si va fi disponibil in aceleasi versiuni cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, cu spatii de stocare de pana la 256 GB, ca pana acum.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata specificatiile iPhone 8 zvonite astazi, ele fiind extrem de interesante si dau de inteles ca acei 1000 de dolari vor fi cheltuiti cu cap. iPhone 8 urmeaza sa fie lansat oficial pe piata abia in toamna acestui an, dar impreuna cu iOS 11, viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

iphone 8 specificatii tehnice