Samsung Galaxy S8 Plus – apare in primele imagini

Samsung Galaxy S8 Plus apare astazi intr-o serie de imagini inregistrate in China, terminalul fiind in proces de folosire de catr eo persoana.

Samsung Galaxy S8 Plus apare astazi in primele imagini la doar cateva ore dupa ce am vazut o serie de imagini cu Samsung Galaxy S8 direct din China. Exact precum in cazul acelor imagini, in acestea cu Samsung Galaxy S8 Plus putem vedea ca design-ul produsului este cel pe care-l stim deja dintr-o varietate de zvonuri aparute de-a lungul timpului.

Spre deosebire de leak-ul de dimineata, cel de acum pentru Samsung Galaxy S8 Plus ne arata un terminal in curs de folosire de catre o persoana. Acest presupus Samsung Galaxy S8 Plus nu este prezentat in totalitate, insa din imaginile pe care le vedem, el pare sa arate foarte bine si apropiat de un iPhone 7 Plus jet black al companiei Apple.

Desi o culoare jet black nu a fost anuntata pentru Samsung Galaxy S8 Plus, din imagini este cat se poate de clar faptul ca ea ar urma sa fie folosita de catre Samsung. ca sa fiu complet sincer, in baza imaginilor de acum cu un presupus Samsung Galaxy S8 Plus, si in baza celor de dimineata, se pare ca vorbim despre un smartphone extrem de interesant.

Samsung Galaxy S8 Plus – apare in primele imagini

Stim cu totii ca Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba un ecran de aproximativ 6.2 inch, el urmand a acoperi intregul panou frontal al produsului Samsung. Aceasta schimbare va genera probleme pentru aplicatiile redate pe Samsung Galaxy S8 Plus, iar in prima imagine puteti vedea un joc care nu incape in totalitate pe ecranul terminalului.

Marginile ecranului acestui presupus Samsung Galaxy S8 Plus par mult mai mari decat sunt in realitate, acea regiune neagra existant pentru ca jocul nu stie ce ecran trebuie sa acopere. Teoretic, dupa lansarea Samsung Galaxy S8 Plus ar trebui sa fie actualizate si jocurile sau aplicatiile pentru a functiona 100% corect, deci experienta nu va fi grozava de la bun inceput.

Samsung Galaxy S8 Plus cu al sau ecran de minim 6 inch va avea o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, plus un screen ratio neobisnuit in momentul de fata. Cum va rezolva Samsung problema aplicatiilor Samsung Galaxy S8 Plus este greu de spus, dar cu siguranta o va face.

samsung galaxy s8 real poze 3

samsung galaxy s8 real poze 1

samsung galaxy s8 real poze 2