Prima Pagina iOS 10 Instaleaza iOS 10.3 public beta 3 pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 10.3 public beta 3 pe iPhone si iPad

iOS 10.3 public beta 3 poate fi instalat incepand din aceasta seara pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, aceasta versiune a sistemului de operare fiind lansata in aceasta seara. Stiti deja ca prima versiune beta a iOS 10.3 aduce multe schimbari pentru utilizatori, iar acum toti cei care sunt destul de curajosi sa instaleze iOS 10.3 public beta 3 se pot bucura de ele.

In mod oficial, compania Apple sustine ca iOS 10.3 public beta 3 imbunatateste performantele generale ale iDevice-urilor, rezolvand unele probleme de functionare si imbunatatind stabilitatea. Mai mult decat atat, iOS 10.3 public beta 3 listeaza si aplicatiile care nu sunt compatibile cu chip-urile de 64 biti ale iDevice-urilor companiei Apple.

Inainte de a va gandi sa instalati iOS 10.3 public beta 3, trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 10.2.1 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Cum instalezi iOS 10.3 public beta 3 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.3 public beta 3 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.3 public beta 3 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.3 public beta 3, puteti face oricand downgrade la iOS 10.2.1, asa ca exista alternative.

ios 10.3 public beta 3 instalare

 • Dragoș

  Cum putem face downgrade ?

 • puiu

  Cum instalam 10.3 beta 3?

 • Asta e aceeasi chestie.

 • La ?

 • Dragoș

  De la 10.3 la 10.2.1

 • puiu

  Una e public și alta e iOS 10.3 beta 3

 • puiu

  Cum instalam 10.3 beta 3?

 • puiu

  Una e public și alta e iOS 10.3 beta 3

 • puiu

  Am avut beta normal dar nu mai am link-ul!

 • Sunt exact aceeasi chestie. daca vrei sa intelegi. Daca nu vrei, te rog nu mai publica de acelasi lucru acelasi comentariu. Ca sa instalezi iOS 10.3 beta 3 iti cumperi un cont de dezvoltator, platesti 100 de dolari pe an si ai acces la aceeasi chestie precum utilizatorii public beta.

 • iowin

  Sper sa rezolve bug ul pe 7+ … uneori desi arata ca suna nu se aude nici alarma nici soneria!