iOS 10 – iata cate iDevice-uri il ruleaza in februarie

iOS 10 a ajuns in luna februarie la o rata de adoptie de 79%, conform companiei Apple, tot mai multe iPhone, iPad si iPod Touch-uri avand actualizarile instalate. Practic, in momentul de fata, peste trei sferturi dintre toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile active ruleaza iOS 10, in timp ce doar 16% mai ruleaza iOS 9, 5% ruland si versiuni vechi ale sistemului de operare iOS.

Facand o comparatie cu ceea ce se intampla anul trecut, rata de adoptie a iOS 10 este cu 2 procente mai mare decat cea inregistrata pentru iOS 9 in luna februarie. Daca mai luan in calcul si faptul ca exista mai multe iDevice-uri active acum, atunci succesul companiei Apple este si mai mare decat in cursul anului trecut multumita iOS 10.

iOS 10 contine mai multe functii decat iOS 9, iar asta a atras foarte multi utilizatori care detin iDevice-uri ale companiei Apple in momentul de fata. Totusi, spre deosebire de iOS 9, in cazul iOS 10 vorbim si despre mai putin probleme pe care iDevice-urile le-au avut din cauza actualizarilor lansate de catre compania Apple, iar iOS 10.3 ar putea continua cresterea.

Daca ne uitam si la sistemul de operare Android Nougat, vorbim despre o diferenta colosala. iOS 10 cu o rata de adoptie de 79% umileste Android Nougat cu o rata de adoptie de 1.2%, ambele sisteme de operare fiind lansate in perioade similare, insa compania Apple a facut o treaba mai buna in a le oferi utilizatorilor actualizarile la timp pentru iDevice-uri.

ios 10 rata adoptie februarie

Articolul precedentApple – laboratorul din Cambridge dedicat Siri
Articolul următoreMAG: carcase de telefoane la 1 LEU
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.