iOS 10 – iata cate iDevice-uri il ruleaza in februarie

iOS 10 a ajuns in luna februarie la o rata de adoptie de 79%, conform companiei Apple, tot mai multe iPhone, iPad si iPod Touch-uri avand actualizarile instalate. Practic, in momentul de fata, peste trei sferturi dintre toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile active ruleaza iOS 10, in timp ce doar 16% mai ruleaza iOS 9, 5% ruland si versiuni vechi ale sistemului de operare iOS.

Facand o comparatie cu ceea ce se intampla anul trecut, rata de adoptie a iOS 10 este cu 2 procente mai mare decat cea inregistrata pentru iOS 9 in luna februarie. Daca mai luan in calcul si faptul ca exista mai multe iDevice-uri active acum, atunci succesul companiei Apple este si mai mare decat in cursul anului trecut multumita iOS 10.

iOS 10 contine mai multe functii decat iOS 9, iar asta a atras foarte multi utilizatori care detin iDevice-uri ale companiei Apple in momentul de fata. Totusi, spre deosebire de iOS 9, in cazul iOS 10 vorbim si despre mai putin probleme pe care iDevice-urile le-au avut din cauza actualizarilor lansate de catre compania Apple, iar iOS 10.3 ar putea continua cresterea.

Daca ne uitam si la sistemul de operare Android Nougat, vorbim despre o diferenta colosala. iOS 10 cu o rata de adoptie de 79% umileste Android Nougat cu o rata de adoptie de 1.2%, ambele sisteme de operare fiind lansate in perioade similare, insa compania Apple a facut o treaba mai buna in a le oferi utilizatorilor actualizarile la timp pentru iDevice-uri.

ios 10 rata adoptie februarie