Samsung Galaxy S8 pornit apare in noi imagini

Samsung Galaxy S8 pornit apare astazi in noi imagini venite direct din Asia, confirmand din nou surprizele pregatite de Samsung.

Samsung Galaxy S8 pornit apare in noi imagini astazi, compania Samsung parand sa fi scos terminalele pentru testare publica inaintea lansarii oficiale. Ieri au aparut primele imagini cu un Samsung Galaxy S8 real, iar astazi vedem un alt terminal la fel de rea, dar si o imagine cu ecranul de aplicatii ce pot fi accesate multumita functiilor Edge pentru ecran.

Dupa cum puteti vedea din toate imaginile de mai jos, vorbim despre un Samsung Galaxy S8 care pare sa fie tot cel de ieri, doar ca prezentat din alte zone. Din pacate nu avem si un clip video cu un Samsung Galaxy S8 in plina utilizare, dar chiar si asa putem vedea ca toate zvonurile aparute pana acum sunt 100% reale si prezinta corect design-ul dispozitivului.

Exact precum in cazul imaginilor de ieri, si acestea ne arata faptul ca ecranul Samsung Galaxy S8 acopera intregul panou frontal al dispozitivului. Butonul Home din vechile terminale Samsung nu exista in Samsung Galaxy S8, compania coreeana implementand o serie de butoane virtuale, cititorul de amprente fiind mutat langa camera principala.

Samsung Galaxy S8 pornit apare in noi imagini

Interfata Samsung Galaxy S8 seamana destul de bine cu cea a celorlalte smartphone-uri lansate de catre compania Samsung, inclusiv in ceea ce priveste aplicatiile accesibile prin ecranul Edge. Exact precum ne asteptam, in partea inferioara a ecranului Samsung Galaxy S8 este o zona cu butoane virtuale, exact precum la alte smartphone-uri Android.

Cam acelasi lucru ar trebui sa il faca si Apple cu iPhone 8, acel rand de butoane virtuale ale Samsung Galaxy S8 urmand a disparea in aplicatii ce sunt folosite pe intregul ecran. Per total, ecranul mai mare al Samsung Galaxy S8 va afisa mai multe informatii si reprezinta o imbunatatire majora fata de vechile dispozitive lansate in timp.

Aceste doua zile ne-au aratat mai multe informatii privind Samsung Galaxy S8 decat in toate lunile precedente, semn ca prezentarea urmeaza sa aiba loc. Conform zvonurilor de pana acum, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe data de 29 martie, lansarea urmand a avea loc pe data de 21 aprilie.

Samsung Galaxy S8 pornit imagini

Samsung Galaxy S8 pornit imagini 1

Samsung Galaxy S8 pornit imagini 2

Samsung Galaxy S8 pornit imagini 3