Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – productia a fost oprita in multe fabrici Foxconn

iPhone 7 – productia a fost oprita in multe fabrici Foxconn

iPhone 7 nu mai este produs in unele fabrici ale companiei Foxconn, informatia fiind oferita de catre surse apropiate taiwanezilor in cursul saptamanilor trecute. Conform acestora, Foxconn a oprit multe linii de productie pentru iPhone 7 din cauza cererii scazute pentru smartphone-ul companiei Apple in aceasta perioada, lucru perfect normal pentru orice terminal.

Compania Apple a redus cel mai probabil comenzile pentru terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in fabricile celor de la Foxconn, iar asa multi oameni si-au pierdut locurile de munca. Reducand substantial producatia pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, Foxconn a incercat sa relocheze multi dintre angajatii care fabricau terminalele companiei Apple.

O buna parte dintre aceste persoane care asamblau terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in liniile de productie ale Foxconn, au decis sa isi dea demisia in loc s alucreze in alte fabrici. Nu se stie cate linii de productie pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost oprite, sau cate persoane si-au dat demisia, insa numerele sunt mari din moment ce au fost raportate de presa chienza.

Foxconn este cel mai mare fabricant de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru compania Apple, iar oprirea liniilor sale de productie este un semn important ca vanzarile au scazut. Aceasta informatie sugereaza ca Apple ar putea anunta o scadere a vanzarilor de terminale iPhone in T1 2017 fata de T1 2016, iar asta din cauza cererii scazute pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

“As shipments of the iPhone 7 series are past their peak level, Foxconn Electronics has temporarily stopped operations of many iPhone production lines and shifted workers to other production lines. However, many workers are reluctant to shift and thus have chosen resignation and this is possibly one of the reasons behind the recruitment.”

iphone 7 productie oprita