Acum poti vopsi AirPods in 58 de culori

Castile AirPods ale companiei Apple sunt vandute intr-o singura culoare de catre cei din Cupertino, insa daca doriti mai multa diversitate, atunci exista o alternativa pentru voi. Vorbesc despre o companie numita ColorWare, care a lansat un serviciu ce permite vopsirea castilor AirPods in nu mai putin de 58 de culori in momentul de fata.

Spre deosebire de un serviciu similar lansat saptamana trecuta, ColorWare permite vopsirea castilor AirPods in mod individual, inclusiv pentru carcasa. In aceasta idee puteti vopsi o casca AirPod in culoarea neagra, una in culoarea albastra, iar carcasa o puteti vopsi in culoarea rosie, de exemplu, totul dupa bunul vostru plac.

ColorWare ofera posibilitatea de a vopsi castile AirPods in culori glossy si mate, insa pentru asta va trebui sa platiti destul de mult peste pretul de piata. Pentru a vopsi doar o pereche de casti AirPods va trebui sa platiti 289 de dolari pe o pereche, cu 110 dolari peste pretul standard al castilor, vopsirea carcasei costand inca 30 de dolari.

Din pacate, cei de la ColorWare nu permit vopsirea castilor AirPods deja cumparate de catre clienti, ci doar achizitionarea unor pachete standard. Asta inseamna ca toti cei care au cumparat deja casti AirPods nu se vor putea bucura de acest serviciu si nu-si vor putea personaliza castile AirPods in culoarea dorita, dar probabil ca lucrurile se vor schimba in viitor.

airpods colorate