Tim Cook se va muta in Apple Park in 2017

Apple Park este denumirea oficiala a noului campus pe care compania Apple il are in constructie de cativa ani si care va fi deschis oficial in cursul lunii aprilie. Ieri cei de la Apple au anuntat in mod oficial denumirea noii locatii, in Apple Park urmand a se muta aproximativ 12.000 de angajati incepand din aprilie si in cursul a nu mai putin de 6 luni.

Fara a se specifica unde anume va avea Tim Cook biroul in cadrul Apple Park, se presupune ca presedintele companiei Apple va lucra din cladirea principala ce are forma unei nave spatiale. Acolo ar urma sa lucreze si diversi alti manageri ai companiei Apple, intreaga echipa de conducere planuind sa se mute in noua locatie in cursul anului 2017.

Apple s-a laudat ca Apple Park este cea mai mare cladire din lume care este ventilata natural, cei din Cuperino planuind intreaga constructie pentru a fi cat mai eficienta din punct de vedere energetic. Tim Cook pune foarte mare accent pe faptul ca Apple protejeaza natura inconjuratoare, iar Apple Park este o dovada foarte clara a acestui lucru.

Apple Park este cel mai ambitios proiect initiat in Cupertino in ultimii ani, el fiind deocamdata nefinalizat dupa ce Apple a amanat initial deschiderea sa. Apple Park urmeaza sa gazduiasca zeci de mii de angajati ai companiei Apple in final, insa este greu de spus cat timp va dura pana cand toti vor fi mutati in noua locatie.

apple-park tim cook