iPhone 8 – baterie de capacitate mare cu forma ciudata

iPhone 8 va avea o baterie mai mare in forma literei L, ea putand avea aproximativ 2700 mAh pentru a oferi o autonomie ridicata.

iPhone 8 urmeaza sa aiba o baterie de capacitate mai mare decat cea integrata in iPhone 7, iar asta in ciuda faptului ca va avea aceleasi dimensiuni precum actualul smartphone. Compania Apple intentioneaza sa creasca substantial autonomia bateriei iPhone 8 in comparatie cu actualele modele, in speranta ca va atrage mai multi clienti.

In imaginea de mai jos puteti vedea noua baterie pentru iPhone 8 pe care compania Apple doreste sa o foloseasca, ea urmand a avea forma literei L. Actuala baterie pentru iPhone 7 are forma dreptunghiulara, insa cea pentru iPhone 8 urmeaza sa aiba forma literei L, dar si o capacitate cu 800 mAh mai mare decat cea folosita in iPhone 7 acum.

Apple vrea sa creasca capacitatea bateriei iPhone 8 de la 1900 mAh a celei din iPhone 7 la 2700 mAh, diferenta fiind de aproape 50% intre ele. Pentru a reusi sa introduca o baterie atat de mare in iPhone 8, compania Apple va regandi forma placii logice, aceasta urmand a fi in continuare dreptunghiulara, dar cu lungime mult mai mica, dupa cum puteti vedea.

iPhone 8 – baterie de capacitate mare cu forma ciudata

Schimbarea va forta compania Apple sa plaseze componente placii logice a iPhone 8 unele peste altele, in log de unele langa celelalte, pentru a face loc in carcasa pentru o baterie mai mare. Vorbim despre o noua metoda de a aseza componentee pe placa logica a iPhone 8, iar asta ar putea genera probleme de productie, dar si de functionare.

Foarte multe detalii cu privire la aceasta schimbare majora facuta de catre Apple pentru iPhone 8 nu sunt deocamdata cunoscute, dar rezultatul ar trebui sa fie interesant. Implementand un ecran OLED si o baterie de 2700 mAh in iPhone 8, compania Apple ar trebui sa creasca autonomia terminalului cu cel putin o ora in comparatie cu cea a iPhone 7.

“In addition to more modest updates to current iPhone SKUs, we expect Apple to launch a higher priced device with AMOLED display that allows for a curved form factor and longer battery life, wireless charging technology, 3D sensors, and more advanced AI software capabilities. While we see accelerated upgrades for Apple’s highest end users in all regions, our work suggests China users are especially sensitive to new technology and form factor changes.”

Desigur ca nimeni nu poate ghici inca de pe acum ce fel de autonomie va avea iPhone 8, dar putem spera ca ea va fi cu mult mai buna decat cea a iPhone 7. In concluzie, acesta este planul secret al Apple pentru a le oferi utilizatorilor un motiv foarte bun sa cumpere iPhone 8, bateria cu forma ciudata si capacitate mare putandu-i convinge.

iphone 8 baterie mare forma l