Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – baterie de capacitate mare cu forma ciudata

iPhone 8 – baterie de capacitate mare cu forma ciudata

iPhone 8 va avea o baterie mai mare in forma literei L, ea putand avea aproximativ 2700 mAh pentru a oferi o autonomie ridicata.

iPhone 8 urmeaza sa aiba o baterie de capacitate mai mare decat cea integrata in iPhone 7, iar asta in ciuda faptului ca va avea aceleasi dimensiuni precum actualul smartphone. Compania Apple intentioneaza sa creasca substantial autonomia bateriei iPhone 8 in comparatie cu actualele modele, in speranta ca va atrage mai multi clienti.

In imaginea de mai jos puteti vedea noua baterie pentru iPhone 8 pe care compania Apple doreste sa o foloseasca, ea urmand a avea forma literei L. Actuala baterie pentru iPhone 7 are forma dreptunghiulara, insa cea pentru iPhone 8 urmeaza sa aiba forma literei L, dar si o capacitate cu 800 mAh mai mare decat cea folosita in iPhone 7 acum.

Apple vrea sa creasca capacitatea bateriei iPhone 8 de la 1900 mAh a celei din iPhone 7 la 2700 mAh, diferenta fiind de aproape 50% intre ele. Pentru a reusi sa introduca o baterie atat de mare in iPhone 8, compania Apple va regandi forma placii logice, aceasta urmand a fi in continuare dreptunghiulara, dar cu lungime mult mai mica, dupa cum puteti vedea.

iPhone 8 – baterie de capacitate mare cu forma ciudata

Schimbarea va forta compania Apple sa plaseze componente placii logice a iPhone 8 unele peste altele, in log de unele langa celelalte, pentru a face loc in carcasa pentru o baterie mai mare. Vorbim despre o noua metoda de a aseza componentee pe placa logica a iPhone 8, iar asta ar putea genera probleme de productie, dar si de functionare.

Foarte multe detalii cu privire la aceasta schimbare majora facuta de catre Apple pentru iPhone 8 nu sunt deocamdata cunoscute, dar rezultatul ar trebui sa fie interesant. Implementand un ecran OLED si o baterie de 2700 mAh in iPhone 8, compania Apple ar trebui sa creasca autonomia terminalului cu cel putin o ora in comparatie cu cea a iPhone 7.

“In addition to more modest updates to current iPhone SKUs, we expect Apple to launch a higher priced device with AMOLED display that allows for a curved form factor and longer battery life, wireless charging technology, 3D sensors, and more advanced AI software capabilities. While we see accelerated upgrades for Apple’s highest end users in all regions, our work suggests China users are especially sensitive to new technology and form factor changes.”

Desigur ca nimeni nu poate ghici inca de pe acum ce fel de autonomie va avea iPhone 8, dar putem spera ca ea va fi cu mult mai buna decat cea a iPhone 7. In concluzie, acesta este planul secret al Apple pentru a le oferi utilizatorilor un motiv foarte bun sa cumpere iPhone 8, bateria cu forma ciudata si capacitate mare putandu-i convinge.

iphone 8 baterie mare forma l

 • andreeyvalentin

  asta chiar ca e o veste buna , sa speram ca se adeverește , baterie mai mare , ecran cu consum mic de energie , poate așa o sa țină 2 zile bateria

 • Gabriel.86

  Pai si cum vine asta? Capcitate cu 50% mai mare si autonomie de cel putin o ora in plus.
  Cu toate ca ecranul e mai mare dar asta ar trebui sa aduca o automie mult mai buna.
  Foloseste un pic brainulețul.

 • Adrian24

  Nu contează cum arată in interior,contează autonomia

 • Catalin Petrisor

  pe mine ma tine acum 2 zile i7, utilizare normala .😀

 • Fane

  Confirm. 8-9 ore de utilizare

 • gabi

  Nu stiu ce se intampla dar vad ca nimeni nu inoveaza in privinta bateriilor!oare pe cand va fi lansat un smartphone care sa tina bateria 2 zile in utilizare intensa!

 • Catalin Petrisor

  @gabi: ce intelegi prin utilizare intensa?, eu sunt multumit 2 zile , 6-7 ore utilizare net + convorbiri.3-3,5 ore pe zi e prea mult pt un smartphone. Ce faci stai toata ziua cu el in mana?😀

 • Darius

  Ia hai cu el la mine sa vedem dacă tine bateria doua zile,așa cu 6-7 ore utilizare net, poate ți netul activat 6 ore și apoi îl opresti..

 • gabi

  Iphone 6s in 4-5 ore se duce bateria muzica jocuri si putin vorbit la el!

 • gabi

  Apropo nu stiti de ce nu functioneaza youtube?cam de ieri seara nu merge!

 • gabi

  Da si am mai avut o problema si sper ca pe viitor sa se rezolve cea de inchidere a smartphonului in conditii de frig!

 • Viorel Predatorul

  Activează și datele mobile 4G și măsoară iar.

 • Viorel Predatorul

  Avansul tehnologic a permis micșorarea componentelor, și astfel să fie mai mult loc pentru baterie. Bateria L ar putea să devină un standard în industrie.
  Din schemă estimez că va avea capacitate de 20-25% mai mare decât cea normală.

 • Catalin Petrisor

  @Darius:utilizare normala am scris, probabil unele persoane mai au si altceva de lucru decat sa butoneze un smartphone.
  Eu incarc i7 tot a doua seara.
  Q.E.D.

 • eu

  Semnalul GSM contează extrem de mult pt cât tine bateria . Mie de când am semnal full 4G am usage și 9 ore, îl scot de la încărcat dimineața la 6 și tine bateria pana seara , net continuu activ, GPS , convorbiri , etc .

 • Stilumeu Stilumeu

  De cand am bateria asta sunt foarte hapy..ma tine sa merg pana la piatza .chiar face si cozonac si crosheteaza ciorapi cu genunchi..ce sa zic bateria asta ma facut HAPY END.