Samsung Galaxy S8 Plus – specificatiile tehnice dezvaluite

Samsung Galaxy S8 Plus are specificatiile tehnice dezvlauite de catre un cunoscut leaker, componentele fiind cele asteptate de catre foarte multi.

Samsung Galaxy S8 Plus a fost dezvaluit astazi in toata splendoarea sa, specificatiile tehnice fiind anuntate de la un leaker cu foarte mare credibilitate. evleaks a distribuit in cursul noptii trecute lista de mai jos in care puteti vedea specificatiile tehnice complete ale Samsung Galaxy S8 Plus, preluate cel mai probabil direct de la Samsung, sau de la un partener.

Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa fie prezentat sumar de catre compania Samsung in cadrul Mobile World Congress 2017 saptamana viitoare. Atunci vor fi cel mai probabil confirmate oficial si specificatiile tehnice din lista de mai jos, asa ca atunci vom avea si o confirmare oficiala a specificatiilor tehnice ale Samsung Galaxy S8 Plus.

Conform listei de mai jos, specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy S8 Plus sunt urmatoarele :

  • ecran Super AMOLED de 6.2 inch cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli care acopera intregul panou frontal;
  • camera principala dual pixel de 12 megapixeli;
  • camera frontala de 8 megapixeli;
  • rezistenta la apa si praf cu certificare IP68;
  • iris scanner;
  • minim 64 GB spatiu de stocare cu suport pentru carduri SD;
  • chip-uri Qualcomm Snapdragon 835 cu procesor quad-core si Exynos 8895, Exynos 9, cu procesor octa-core;
  • 4 GB RAM;
  • incarcare wireless si Samsung Pay;
  • Android 7.

Samsung Galaxy S8 Plus – specificatiile tehnice dezvaluite

Specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy S8 Plus ne arata ca vorbim despre un smartphone de top pe care compania Samsung urmeaza sa-l lanseze. Informatiile de astazi confirma faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus va avea un ecran imens, desi dimensiunile totale ale dispozitivului nu vor fi cu mult mai mari fata de cele ale Samsung Galaxy S7 Edge.

Toate aceste specificatii tehnice Samsung Galaxy S8 Plus au fost dezvlauite in diverse zvonuri lansate in ultimele luni pe internet din diverse surse. In aceasta idee, foarte multa lume se anunta ca specificatiile tehnice Samsung Galaxy S8 Plus sa fie cele pe care le-am listat mai sus, asa ca nu vor exista prea multe surprize din acest punct de vedere.

In baza specificatiilor tehnice Samsung Galaxy S8 Plus va fi interesant de vazut daca noul smartphone va fi mai rapid decat iPhone 7, zvonuri recente sugerand ceva diferit. Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa fie prezentat pe data de 29 martie, lansarea oficiala urmand a avea loc pe data de 21 aprilie.

samsung galaxy s8 specificatii tehnice