Samsung Galaxy S8 si S8 Plus apar impreuna intr-o imagine

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au aparut astazi impreuna intr-o imagine care a fost publicata pe internet direct din Asia.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au aparut astazi impreuna intr-o prima imagine, iar mai jos puteti vedea cele doua noi produse ale Samsung. Imaginea cu cele doua terminale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus a fost inregistrata in Asia si ne arata din nou care este design-ul celor doua produse ce urmeaza sa fie prezentate.

Conform celor care au publicat poza cu terminalele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, primul are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, al doilea avand ecranul de 6.2 inch. Diverse zvonuri ne-au spus ca acestea vor fi diagonalele ecranelor Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, iar imaginea de astazi confirma totul fara dubiu.

Puteti vedea in imagine ca terminalele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt pornite, iar in partea inferioara este vizibil butonul Home virtual. Avand in vedere ca ecranele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus acopera intregul panou frontal al terminalelor, butonul Home a disparut si a fost inlocuit de catre un buton virtual.

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus apar impreuna intr-o imagine

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor oferi in continuare functia Always On Display, care ne arata o serie de informatii cand ele sunt blocate. Mai exact ecranele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor afisa ora, data si iconitele aplicatiilor pentru care avem notificari primite dar inca necitite.

Din pacate nu putem vedea si cum arata carcasa celor doua Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, insa ea va semana cu cea a modelelor anterioare. Deosebirea pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus va fi facuta de faptul ca noul cititor de amprente va fi montat langa camera principala, precum in alte terminale Android.

Zilele acestea au aparut o varietate de imagini cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pe internet, Samsung creand atentie pentru ele. Avand in vedere ca Mobile World Congress 2017 urmeaza sa inceapa, Samsung vrea ca terminalele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa fie in centrul atentiei si se pare ca si-a indeplinit fara probleme planul.

samsung galaxy s8 imagini plus

31 COMENTARII

  1. Sper ca salile unde vor fi prezentate noile samsung s8 au aviz de functionare de la ISU . La samsung cam totul explodeaza in ultimul timp :((((

  2. Și mie
    Doua sicrie
    Sper sa nu ajungă și iPhone-ul așa , sper sa nu scoată butonul home , cel puțin butonul de pe 7/7 plus e super

  3. ti-am spus ca esti po po nar
    te gandesti numai la chestii de introdus a nal
    eu zic sa faci o vizita la cambridge sa ti se faca o resuscitare anala

  4. Ceai facut ma nene ma ca sunt criminale .si plus ca are un mil de senzori adica ceva nou nu vrajeala ce aduc altii gen stiti voi..asta inseamna sa te respecti..model nou tech noua…nu acelasi shet an de an de 4 ani gen ishet s