Samsung Galaxy S8 – care sunt specificatiile tehnice

Samsung Galaxy S8 a fost confirmat aproape in totalitate dupa ce lista de specificatii tehnice a aparut pe internet de la o sursa terta.

Samsung Galaxy S8 are specificatiile tehnice dezvaluite astazi, la doar o zi distanta de momentul in care acelasi lucru ne-a fost aratat pentru Samsung Galaxy S8 Plus. Vorbim despre o lista cu specificatiile tehnice Samsung Galaxy S8 care este foarte similara cu cea publicata ieri, diferente fiind in cazul ecranului, care are o rezolutie mai mica.

Mai jos puteti vedea lista cu specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy S8 si puteti observa ca imaginea oferita este foarte similara cu cea de ieri. Acest lucru sugereaza ca specificatiile tehnice Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au fost dezvaluite cel mai probabil de catre exact aceeasi sursa si nu de catre surse diferite.

Conform acestei surse, specificatiile tehnice Samsung Galaxy S8 sunt urmatoarele :

  • ecran Super AMOLED de 5.8 inch cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli care acopera intregul panou frontal;
  • camera principala dual pixel de 12 megapixeli;
  • camera frontala de 8 megapixeli;
  • rezistenta la apa si praf cu certificare IP68;
  • iris scanner;
  • minim 64 GB spatiu de stocare cu suport pentru carduri SD;
  • chip-uri Qualcomm Snapdragon 835 cu procesor quad-core si Exynos 8895, Exynos 9, cu procesor octa-core;
  • 4 GB RAM;
  • incarcare wireless si Samsung Pay;
  • Android 7.

Samsung Galaxy S8 – specificatiile tehnice dezvaluite

Avand in vedere ca incepand de anul acesta ambele modele ale Samsung Galaxy S8 vor avea ecranele curbate, era normal ca singura diferenta intre ele sa fie la diagonala acestora. Anul trecut au fost diferente in ceea ce priveste forma ecranului, insa pentru Samsung Galaxy S8 lucrurile sunt usor schimbate de catre Samsung.

Exact precum in cazul listei de ieri, cea pentru specificatiile tehnice Samsung Galaxy S8 confirma o gama variata de zvonuri aparute in ultimele luni in legatura cu smartphone-ul. De la diagonala ecranului Samsung Galaxy S8 si pana la cantitatea de RAM, vorbim despre exact aceleasi informatii precum cele anuntate de catre diverse surse.

Cei de la Samsung intentioneaza sa lansez doua versiuni ale Samsung Galaxy S8, una cu 4 GB RAM si una cu 6 GB RAM, cea de-a doua fiind vanduta doar in Asia. Prezentarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe data de 29 martie, in timp ce lansarea va avea loc pe data de 21 aprilie, cel putin conform celor mai recente zvonuri.

samsung galaxy s8 specificatii tehnice confirmate

6 COMENTARII

  1. Cam slab. Tot 4gb ram tot 1440p ce se intampla nu pot mai mult? Parca ppi cu cat e mai mare cu atat se vede diferenta mai mult, ram pt utilizatorii android nu este enough nici cu 6. Imi e greu sa cred ca se vor opri la 1400p si 4 gb ram forever deci,vor mai mult profit anul acesta