Nokia 3310 a fost prezentat oficial astazi

Nokia 3310 a fost prezentat oficial de catre compania HMD Global, cea care a preluat drepturile asupra brand-ului Nokia pentru a lansa noi telefoane mobile. Nokia 3310 este un simbol al telefoniei mobile, iar cei de la HMD Global s-au gandit sa-i refaca usor design-ul pentru a aduce smartphone-ul in secolul 21 cu o infatisare demna de anul 2017.

S-a spus acum cateva saptamani ca Nokia 3310 va fi o combinatie intre vechiul model si Nokia 150, iar acest lucru este perfect adevarat daca ne uitam la imagini. Cei de la HMD Global s-au gandit ca design-ul ales pentru Nokia 3310 este potrivit pentru un telefon mobil care costa doar 50 de dolari si, ca sa fiu sincer, nu putem spune ca dispozitivul arata urat.

Nokia 3310 a fost cunoscut pentru autonomia extrem de buna pe care o oferea, insa noua vesiune ar putea dezamagi foarte multa lume cu bateria pe care o are. Conform specificatiilor oficiale, noul Nokia 3310 ofera 22 de ore de vorbit la telefon, sau 31 de zile de stand by, asa ca acea saptamana de autonomie a vechiului model nu se mai aplica.

Totusi, spre deosebire de vechiul Nokia 3310, cel nou are un ecran color de 2.4 inch, o camera de 2 megapixeli cu flash LED si posibilitatea de a il folosi cu 2 cartele. Daca noul Nokia 3310 va fi la fel de bun precum cel anterior vom afla doar dupa ce lumea il va cumpara si va incepe sa il foloseasca, apoi se va plange, sau il va lauda.

Voi ce parere aveti despre acest Nokia 3310 ?