Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – teaser oficial si prezentare in 29 martie

Samsung Galaxy S8 – teaser oficial si prezentare in 29 martie

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat oficial de catre Samsung in cadrul unui teaser prezentat la Mobile World Congress, prezentarea oficiala urmand a fi pe 29 martie.

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat intr-un scurt teaser de catre compania Samsung in cursul acestei zile, coreenii publicand un clip video in care anunta noutatile viitorului terminal. Stiam deja ca in cadrul Mobile World Congress 2017 vom vedea un teaser pentru Samsung Galaxy S8, iar acesta a venit si il puteti vedea mai jos.

Cei de la Samsung au confirmat oficial astazi faptul ca Samsung Galaxy S8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al dispozitivului, asa cum stiam deja. Mai mult decat atat, compania coreeana a confirmat si faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi prezentat in cadrul unui eveniment care va avea loc la New York pe data de 29 martie.

Separat de confirmarea design-ului Samsung Galaxy S8 si anuntarea datei la care urmeaza sa aiba loc prezentarea, compania Samsung nu a dezvaluit alte informatii privind viitorul sau smartphone. Totusi, stim deja cam tot ceea ce este important in legatura cu Samsung Galaxy S8, asa ca e putin probabil sa existe foarte multe surprize pe 29 martie.

Samsung Galaxy S8 – teaser oficial si prezentare in 29 martie

In ciuda acestor lucruri, cei de la Samsung au dat de inteles ca in cutia Samsung Galaxy S8 urmeaza sa se regaseasca o pereche de casti AKG. Acestea vor fi oferite in locul celor standard pe care compania Samsung le avea incluse in cutiile smartphone-urilor sale, asa ca Samsung Galaxy S8 va aduce ceva nou pe partea asta, ele avand in continuare conector de 3.5mm.

Daca zvonul privind prezentarea Samsung Galaxy S8 pe 29 martie s-a dovedit a fi adevarat, atunci acelasi lucru poate fi spus si despre lansarea terminalului. Diverse zvonuri au spus ca lansarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe data de 21 aprilie si exista sanse extrem de mari ca informatia sa fie 100% adevarata, dar asta vom afla oficial pe 29 martie.

Acestea fiind spuse, acum stim clar cum va arata Samsung Galaxy S8, desi toate zvonurile anterioare au confirmat fara dubiu tot ceea ce am si vazut acum. In acest moment ramane doar sa vedem prezentarea oficiala pentru Samsung Galaxy S8 si sa vedem cat de multumita va fi lumea de noul smartphone al companiei.

 • Srb Srb

  Interesanta data de 29 martie…probabil in aceeasi saptamana cu Apple Event

 • ibadea

  exact, poate de teama ca Apple ar fi lansat iphone aniversar in martie

 • Srb Srb

  imposibil 😀

 • Srb Srb

  Oricum au dat-o in bara cu Note 7 incat a urcat pe scena si protestant greenpeace

 • Srb Srb

  “Greenpeace Spain notes that it is upset at Samsung for not yet providing an adequate plan for how they will recycle the 4.3 million recalled Note 7s”

 • Ovidiu

  Ar fi interesant sa facă poc și S8 ul 🙂

 • Bogdan

  o sa sufle si-n iaurt acu

 • ibadea

  Nu o sa faca, s-au parlit prea rau, insa nu vor trece asa usor de teama clientului de a mai trece prin aceeasi experienta, mai ales ca va fi si mai scump. Multi vor astepta 2-3 luni pana vor face achizitia, ca sa fie siguri ca nu se intampla la fel. Pentru Samsung in momentul de fata problema va fi Lg G6, asta pentru ca exceptand marginile laterale arata ca un S8 in schite, sau mai bine zis un S8 non edge