Samsung Galaxy S8 – teaser oficial si prezentare in 29 martie

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat oficial de catre Samsung in cadrul unui teaser prezentat la Mobile World Congress, prezentarea oficiala urmand a fi pe 29 martie.

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat intr-un scurt teaser de catre compania Samsung in cursul acestei zile, coreenii publicand un clip video in care anunta noutatile viitorului terminal. Stiam deja ca in cadrul Mobile World Congress 2017 vom vedea un teaser pentru Samsung Galaxy S8, iar acesta a venit si il puteti vedea mai jos.

Cei de la Samsung au confirmat oficial astazi faptul ca Samsung Galaxy S8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al dispozitivului, asa cum stiam deja. Mai mult decat atat, compania coreeana a confirmat si faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi prezentat in cadrul unui eveniment care va avea loc la New York pe data de 29 martie.

Separat de confirmarea design-ului Samsung Galaxy S8 si anuntarea datei la care urmeaza sa aiba loc prezentarea, compania Samsung nu a dezvaluit alte informatii privind viitorul sau smartphone. Totusi, stim deja cam tot ceea ce este important in legatura cu Samsung Galaxy S8, asa ca e putin probabil sa existe foarte multe surprize pe 29 martie.

Samsung Galaxy S8 – teaser oficial si prezentare in 29 martie

In ciuda acestor lucruri, cei de la Samsung au dat de inteles ca in cutia Samsung Galaxy S8 urmeaza sa se regaseasca o pereche de casti AKG. Acestea vor fi oferite in locul celor standard pe care compania Samsung le avea incluse in cutiile smartphone-urilor sale, asa ca Samsung Galaxy S8 va aduce ceva nou pe partea asta, ele avand in continuare conector de 3.5mm.

Daca zvonul privind prezentarea Samsung Galaxy S8 pe 29 martie s-a dovedit a fi adevarat, atunci acelasi lucru poate fi spus si despre lansarea terminalului. Diverse zvonuri au spus ca lansarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe data de 21 aprilie si exista sanse extrem de mari ca informatia sa fie 100% adevarata, dar asta vom afla oficial pe 29 martie.

Acestea fiind spuse, acum stim clar cum va arata Samsung Galaxy S8, desi toate zvonurile anterioare au confirmat fara dubiu tot ceea ce am si vazut acum. In acest moment ramane doar sa vedem prezentarea oficiala pentru Samsung Galaxy S8 si sa vedem cat de multumita va fi lumea de noul smartphone al companiei.