Nokia 3310 – vechi versus nou si primele hands-on

Nokia 3310 este comparat astazi in cateva clipuri video cu primul model lansat cu peste 1 deceniu in urma pentru a ni se arata diferentele.

Nokia 3310 este comparat astazi pentru a ne arata ce oferea in trecut compania finlandeza si ce ofera astazi cea care a preluat brand-ul si vrea sa continue traditia telefoanelor bune. In primul clip vidoe de mai jos puteti vedea o comparatie foarte interesanta intre acel iconic Nokia 3310 lansat cu foarte mult timp in urma de catre finlandezi, si modelul nou.

Din punct de vedere al design-ului exista diferente majore intre aceste doua versiuni ale Nokia 3310, modelul lansat ieri fiind actualizat pentru anul in care traim. Separat de aspect, noul Nokia 3310 vine si cu un ecran color, o camera, suport dual SIM, dar si cu o autonomie, aparent, ceva mai mica decat cea oferita de catre modelul lansat initial.

HMD Global, compania care a preluat fraiele brand-ului Nokia, doreste ca Nokia 3310 sa readuca compania in atentia lumii intregi incepand de anul acesta. Dorinta finlandezilor de a avea succes este atat de mare, incat noul Nokia 3310 are inclusiv vechiul joc snake, dar regandit pentru zilele noastre, desi parca versiunea clasica era mai interesanta.

Nokia 3310 – vechi versus nou si primele hands-on

Desi poate parea greu de crezut, Nokia 3310 pare sa atraga mai multa atentie la Mobile World Congress 2017 decat LG G6 sau Huawei P10, lucru greu de imaginat initial. Desi vorbim despre o comparatie foarte neobisnuita intre un Nokia 3310 simplu si doua smartphone-uri de top, noul si puternicul nu castiga intotdeauna atentia.

Desi smartphone-urile sunt bune si ofera foarte multe functii, oamenii au totusi nevoie de telefoane mobile de care se pot folosi, iar Nokia 3310 ar putea umple acest gol. Desi nu ofera functionalitatea unui smartphone de top, Nokia 3310 ar putea fi ideal pentru cei care vorbesc foarte mult la telefon si au nevoie de un telefon secundar pentru smartphone.

Nokia 3310 nu va fi cautat cu disperare de catre cei care sunt iubitori de smartphone, insa va fi cumparat de catre foarte multi nostalgici. Separat, foarte multa lume care foloseste in mod constant telefonul mobil pentru apeluri ar putea alege un Nokia 3310, mai ales ca pretul de doar 50 de dolari este extraordinar de atractiv in momentul de fata.