Samsung Galaxy S8 functional apare intr-un prim VIDEO

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt pentru prima oara prezentate in functiune intr-un clip video aparut aseara pe internet.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus complet functionale apar intr-un prim clip video in cursul aceste zile, noile smartphone-uri fiind prezentate in utilizare de catre persoana care a inregistrat materialul. Acest clip video a aparut la mai putin de o zi dupa ce un teaser pentru Samsung Galaxy S8 a fost prezentat de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte care a avut loc la Mobile World Congress 2017.

Aceasta este prima oara cand Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus apar impreuna intr-un clip video de cateva zeci de secunde si sunt folosite de catre cineva. Nimic spectaculos nu se intampla in acest clip cu cele doua modele ale Samsung Galaxy S8, insa in el putem vedea cam cum vor arata imaginile redate de catre noul ecran ce acopera intregul panou frontal.

Cu ecrane de diagonale de 5.8 inch si 6.2 inch, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor afisa mai multe informatii pentru utilizatori. Acestea vor fi redate pe aproape intreaga suprafata a panourilor frontale ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, efectul fiind unul foarte interesant, experienta fiind cu mult mai buna decat acum.

Samsung Galaxy S8 functional apare intr-un prim VIDEO

Folosirea unor ecrane atat de mari in Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus creeaza un efect care sugereaza faptul ca ele sunt mai mari decat par. Felul in care Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus afiseaza informatii este similar cu cel al terminalelor Xiaomi, as ca daca ati folosit un asemenea terminal, stiti la ce sa va asteptati.

Partea buna a acestui clip video cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus este ca el ne arata terminalele din mai multe unghiuri, dar si in imagini mai clare. Chiar daca exista si o carcasa de protectie, putem vedea totusi ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea un port audio de 3.5mm, dar si posibile difuzoare stereo.

In urma informatiilor oferite ieri de catre compania Samsung, stim ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus or fi prezentate pe 29 martie. Desi deocamdata nu se stie cand vor fi lansate Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, zvonurile recente sugereaza ca ele vor aparea pe piata pe 21 aprilie.

UPDATE: Un al doilea clip video a aparut si prezinta cam acelasi lucru.

42 COMENTARII

  1. Copiatoare e mă-ta, a încercat să te copieze după srb, dar fiind puțin analfabetă nu a reușit să te clonexe întocmai, rezultatul fiind tu, un excrement de srb.

  2. Bine, acum…. fiecare sustine ce brand vrea. Discutii contradictorii, ironii si alte glume se fac de ceva vreme pe blogul asta; dar de la toate astea pana la injurii…cred ca e cam mult! Moderare?

  3. Eu nu va inteleg cand spuneti ca “nimic spectaculos, un gunoi”… cum ar trebui sa arate ca sa fie spectaculos? Vreti circuite in palma? Mi se pare cel mai spectaculos device din lume la ora actuala, cel putin la design.

  4. hater, adica om fara viata care n-are nimic bun de facut decat sa comenteze aiurea, oamenii astia n-au prieteni n-au o viata, eu ma amuz copios pe seama lor, problema e ca prea multa lume ii baga in seama aici cand in viata reala sunt niste … (completati voi linia punctata) :)). Asta e si unu dintre motivile pentru care comenteaza aiurea… primesc atentie

  5. ? Omule, cei care sunt pro Samsung și comentează aici nu înseamnă ca nu au viața. Îți trebuie multă minte pentru a cataloga oamenii in funcție de acest criteriu. Dacă tot ați spus ca nu e nimic WOW la acest smartphone, iPhone-ul ce a adus WOW la 6/ 6S/ 7 ?

  6. eu sincer daca nu va reintroduce mufa jack in iphone voi trece la android indiferent cu ce functii wow sau altveva va veni!si s8 cred ca va fi cel ales si mi se pare a fi cel mai frumos smartphone

  7. sper ca nu o vor scoate si nici nu cred ca au de gand!apropo care ma ajuta sa fac ceva cu yotube asta sa functioneze deja ma disperat in ultimu hal!

  8. Aoleu. Iarasi va sapuniti in public? Arata bine ce vad in aceste 2 clipuri. Dar mi se pare mie sau intr-unul din clipuri apare un galaxy s8+ cu husa/carcasa??

  9. Nu da vina pe iOS: APLICATIA in sine, pentru iOS probabil, nu este ok! Aplicatia este dezvoltata de google, deci…. ei ar trebui sa o faca ok.
    P.S.: Folosesc YouTube pe 4 idevice-uri; pe toate imi merge f ok! Este posibil sa fie de la utilizator…

  10. Daca nu e vina androidului atunci e vina utilizatorului…
    Posibil, dar mi se pare amuzant cum aruncați cu gunoi în android profitând de cea mai mică ocazie :))

  11. care e faza, cel mic are 3 butoane virtuale in partea de jos, banuiesc back,home,si inca ceva, dar cel mare nu are, sa fie o diferenta? sau ele apar doar cand esti in home screen?

  12. Probabil s-au ascuns, daca dă cu degetul prin zona aia apar, sau le-a setat să aibă mereu culoarea alba și contur negru, dar nu se vad in filmare

  13. Hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahah

  14. nu merge nici prin wifi si nici prin 3/4 g!am sters-o am instalato din nou i-am facut uptdate la ios 10.2.1 de la 10.1.1 iam dat resetare din fabrica nimic!asta se intampla de cand am dat ultimu uptade la youtube ultima versiune acum 3 zile!

  15. Mufa e scoasa pt a vinde mai multe prostii apple..samsung iti ofera cam tot ce exista pe piatza..si nu cred ca o sa scoata nmc.

  16. Functioneaza you tube pe iphone?fara plata??moka??da de fapt ce functioneaza pe iphoane?semnal iok baterie iok etc iok

  17. Nu esti satul de atatea belele cu iphonu..serios mai poti?nu teai saturat?pana si lumea a iesit in strada cu ministrii astia..cat mai rezistati frate sa fol iphoane

  18. Neehh,atata timp cat si samsung o sa scoata mufa…anul acesta nu ca vor sa prezinte mufa jack ca un bonus dar din 2018 sau maxim 2019 pa pa jaack, Titanic will miss you