Samsung Galaxy S8 functional apare intr-un prim VIDEO

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt pentru prima oara prezentate in functiune intr-un clip video aparut aseara pe internet.

42

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus complet functionale apar intr-un prim clip video in cursul aceste zile, noile smartphone-uri fiind prezentate in utilizare de catre persoana care a inregistrat materialul. Acest clip video a aparut la mai putin de o zi dupa ce un teaser pentru Samsung Galaxy S8 a fost prezentat de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte care a avut loc la Mobile World Congress 2017.

Aceasta este prima oara cand Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus apar impreuna intr-un clip video de cateva zeci de secunde si sunt folosite de catre cineva. Nimic spectaculos nu se intampla in acest clip cu cele doua modele ale Samsung Galaxy S8, insa in el putem vedea cam cum vor arata imaginile redate de catre noul ecran ce acopera intregul panou frontal.

Cu ecrane de diagonale de 5.8 inch si 6.2 inch, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor afisa mai multe informatii pentru utilizatori. Acestea vor fi redate pe aproape intreaga suprafata a panourilor frontale ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, efectul fiind unul foarte interesant, experienta fiind cu mult mai buna decat acum.

Samsung Galaxy S8 functional apare intr-un prim VIDEO

Folosirea unor ecrane atat de mari in Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus creeaza un efect care sugereaza faptul ca ele sunt mai mari decat par. Felul in care Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus afiseaza informatii este similar cu cel al terminalelor Xiaomi, as ca daca ati folosit un asemenea terminal, stiti la ce sa va asteptati.

Partea buna a acestui clip video cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus este ca el ne arata terminalele din mai multe unghiuri, dar si in imagini mai clare. Chiar daca exista si o carcasa de protectie, putem vedea totusi ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea un port audio de 3.5mm, dar si posibile difuzoare stereo.

In urma informatiilor oferite ieri de catre compania Samsung, stim ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus or fi prezentate pe 29 martie. Desi deocamdata nu se stie cand vor fi lansate Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, zvonurile recente sugereaza ca ele vor aparea pe piata pe 21 aprilie.

UPDATE: Un al doilea clip video a aparut si prezinta cam acelasi lucru.