Samsung Galaxy S8 ne arata viitorul iPhone 8

Samsung Galaxy S8 ne arata prin design-ul sau schimbarile pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere in iPhone 8 anul acesta.

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat in doua clipuri video in cursul zilei de ieri, ele aratandu-ne cat de mare va fi schimbarea de care vom avea parte in iPhone 8. Cea mai mare modificare pregatita de catre compania Samsung pentru Samsung Galaxy S8 are legatura cu ecranul de dimensiuni mai mari, care acopera intregul panou frontal al dispozitivului.

Ceea ce vedeti in Samsung Galaxy S8 va fi disponibil si in iPhone 8, cu mici variatii, ecranul terminalului Apple avand dimensiunea de 5.8 inch intr-o carcasa pentru un terminal de 4.7 inch. Totusi, iPhone 8, ca si Samsung Galaxy S8, va avea un ecran care acopera aproape intregul panou frontal si asta va schimba complet experienta de vizualizare de continut.

Practic, acum veti vedea imagini pe ecranul iPhone 8 pe fiecare margine a acestuia, exact asa precum se intampla in cazul Samsung Galaxy S8, schimbarea fiind una cu care va trebui sa ne obisnuim. Nu vorbim despre o schimbare rea pe care si iPhone 8 o vor aduce, dar vorbim despre una care are nevoie de o perioada de acomodare dupa achizitie.

Samsung Galaxy S8 ne arata viitorul iPhone 8

Samsung a pregatit usor aceasta schimbare pentru Samsung Galaxy S8 prin implementarea unui ecran curbat cu aproximativ 2 ani de zile in urma. Oferirea acestui tip de ecran a facut evolutia Samsung Galaxy S8 mult mai usoara, utilizatorii avand nevoie de o perioada de acomodare mai mica pentru a se obisnui cu modificarea oferita acum.

Ecranul Samsung Galaxy S8 va domina intregul panou frontal, asa cum se va intampla si cu iPhone 8, iar asta cere foarte multa lume de cativa ani de zile. 2017 va fi anul in care atat Apple, cat si Samsung, vor oferi in Samsung Galaxy S8 si iPhone 8 tot ceea ce vedeam doar prin concepte, transformand visele unora in realitate, dupa ni de cereri.

Samsung a confirmat oficial design-ul Samsung Galaxy S8 prin cel mai recent teaser pentru terminal, dar si prezentarea din data de 29 martie. Cei de la Apple nu au facut vreun anunt similar celui disponibil pentru Samsung Galaxy S8 si nici nu o vor face pana in momentul in care vor prezenta oficial iPhone 8 lumii intregi.