Facebook Video a fost lansata oficial

Facebook Video este o noua aplicatie lansata de catre compania americana in cursul noptii trecute pentru utilizatorii Apple TV 4 din lumea intreaga. Anuntata acum cateva luni, Facebook Video a fost gandita pentru a facilita vizualizarea de clipuri video in Facebook de la prieteni, pagini si orice fel de alta sursa din cadrul retelei de socializare.

Aplicatia Facebook Video imparte clipurile video in sase canale, acestea fiind urmatoarele : Shared by Friends, Following, Recommended for You, Top Live Videos, Saved Videos so Recently Watched. Practic, aplicatia Facebook Video ne ajuta sa urmarim mult mai usor clipurile video publicate in reteaua video, chiar daca sunt nou, sau vechi.

In functie de sectiunea aleasa de catre utilizator, aplicatia Facebook Video afiseaza clipuri video din diverse surse ale retelei de socializare, astfel ca puteti vizualiza continut din multiple surse. Aplicatia Facebook Video afiseaza clipurile video mult mai bine pe intregul ecran al televizoarelor si face experienta in sine mult mai placuta.

Desi Facebook promoveaza serviciul Facebook Video ca unul separat de utilizarea normala a retelei de socializare, aplicatia pentru Apple TV este integrata in cea pentru iOS. Practic, se descarca aceeasi aplicatie, insa doar pe Apple TV 4 va fi afisata interfata pentru Facebook Video, cei cu iDevice-uri urmand a folosi aplicatia normala.

Aplicatia Facebook poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

facebook video apple tv 4