Samsung Galaxy S8 – prima imagine oficiala de presa

Samsung Galaxy S8 a aparut in cursul noptii trecute in prima imagine de presa si ne dezvaluie exact cum va arata noul smartphone.

Samsung Galaxy S8 a aparut in cursul noptii trecute in prima imagine oficiala de presa preluata direct de la compania Samsung de catre un cunoscut leaker. Desi cei de la Samsung au evitat sa prezinte Samsung Galaxy S8 in cadrul evenimentului pe care l-au avut in cadrul Mobile World Congress 2017, iata ca totusi imagini oficiale apar cu el.

Imaginea cu Samsung Galaxy S8 pe care o vedeti mai jos va fi folosita cel mai probabil chiar pe website-ul Samsung, sau cel putin pe website-ul unui partener al companiei. Ea ne arata foarte clar cum va fi design-ul Samsung Galaxy S8 in momentul in care va fi prezentat oficial de catre compania coreeana in conferinta din 29 martie.

Dintre toate imaginile care au aparut pana in prezent, aceasta de presa pentru Samsung Galaxy S8 ne arata cel mai clar noul smartphone Samsung. Am vazut zilele trecute variate poze sau clipuri video cu Samsung Galaxy S8, insa aceasta inregistrata cu o camera profesionala ne arata mult mai clar ceea ce va fi oferit in curand.

Samsung Galaxy S8 – prima imagine oficiala de presa

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa fie disponibile in versiuni care au ecrane de 5.8 inch si 6.2 inch, ecranul acoperind aproape intregul panou frontal. Aceasta schimbare majora pentru ecranul Samsung Galaxy S8 va face terminalul sa arate mult mai inalt decat este in realitate, iar imaginea de mai jos confirma acest lucru pentru toata lumea.

Ecranul mai mare al Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus va avea si un screen ratio 18:9, sau 2:1, fiind cu mult mai mare decat majoritatea ecranelor de smartphone-uri. Pentru un ecran atat de mare, cei de la Samsung intentioneaza sa profite de fiecare pixel, astfel ca Samsung Galaxy S8 va avea butoane si informatii afisate in fiecare colt.

Samsung Galaxy S8 va aduce o schimbare vizuala majora pentru seria de smartphone-uri premium multumita ecranului mai mare, experienta de folosire urmand a fi deasemenea diferita. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe data de 29 martie de catre Samsung, lansare aoficiala urmand a avea loc pe data de 21 aprilie.

samsung galaxy s8 imagine presa