iPhone SE este reintors la Apple inaintea actualizarii seriei

iPhone SE a intrat intr-un proes de recolectare de catre compania Apple, cei din Cupertino cerandu-le partenerilor din SUA sa le returneze stocurile de terminale nevandute pana acum. Mai exact, un mare lant de magazine din SUA, Target, a avut timp pana astazi sa returneze stocurile de terminale iPhone SE cu 16 si 64 GB spatiu de stocare.

De ce a cerut acest lucru compania Apple nu a fost aflat de la angajatii companiei Target, insa un zvon aparut saptamana trecuta indica faptul ca Apple urmeaza sa actualizeze iPhone SE. Nu vorbim despre imbunatatirea tuturor componentelor interne, ci doar despre o crestere a spatiului de stocare pe care iPhone SE urmeaza sa il ofere pentru clientii Apple.

Mai exact, iPhone SE ar urma sa fie vandut in versiuni cu 32 GB si 128 GB spatiu de stocare, in locul celor cu 16 GB si 64 GB, pe care compania Apple le vinde in momentul de fata. Practic, Apple ar urma sa dubleze spatiul de stocare oferit pentru clientii iPhone SE, aducand seria la acelasi nivel cu iPhone 7, care ofera exact aceleasi optiuni pentru primele doua modele.

Desi pot exista multe explicatii pentru aceasta decizie a celor de la Apple pentru a cere returnarea terminalelor iPhone SE oferite spre distributie, actualizarea seriei pare cea mai logica optiune. Apple va organiza o conferinta luna aceasta pentru a anunta noile modele ale iPhone SE, insa deocamdata nu stim data la care ea urmeaza sa aiba loc, dar nici locatia.

iphone se retras stocuri