YouTube TV a fost lansat oficial ieri

YouTube TV a fost anuntat in cursul zilei de ieri si vorbim despre un abonament TV online pentru peste 30 de posturi TV din SUA.

YouTube TV a fost lansat oficial in cursul zilei de ieri de catre compania YouTube si vorbim despre un serviciu online care va oferi acces la o varietate de posturi TV. Practic, YouTube TV este un abonament TV online pentru peste 30 de posturi de televiziune din SUA, compania cerand un pret de 35 de dolari pe luna pentru a avea acces la el.

YouTube TV a reusind sa convinga posturi de televiziune foarte mari precum ABC, CBS, Fox sau NBC sa participe la acest serviciu, deci ele vor putea fi accesat eonline prin YouTube. Noul serviciu YouTube TV va fi disponibil sub forma unei aplicatii separate pe care compania americana o va lansa in cursul acestui an, separat de YouTube RED, lansat anul trecut.

YouTube TV va fi disponibil pe orice fel de platforme mobile, sau desktop, insa compania se asteapta ca majoritatea utilizatorilor za vizualizeze continutul de pe terminale mobile. Desi YouTube TV porneste cu 30 de posturi deocamdata, abonamentul urmeaza sa fie extins in viitor pentru a include si alte canale americane, dar ramane de vazut cine va mai participa.

YouTube TV a fost lansat oficial ieri

YouTube TV nu are toate posturile americane pe care si le-ar dori lumea, insa YouTube lucreaza din greu pentru a-si extinde oferta in viitor. Cei de la YouTube lucreaza de o perioada foarte lunga de timp la acest serivciu, iar dupa anuntul de ieri, foarte multa lume a ramas cu o impresie foarte buna, asteptand disponibilitatea sa oficiala.

Desi a fost anuntat acum, YouTube TV urmeaza sa fie disponibil in cateva luni, impreuna cu aplicatia dedicata pentru diverse platforme prin care va putea fi accesat. Practic, YouTube TV este tot ceea ce a dorit compania Apple sa faca pentru Apple TV, insa nu a reusit din cauza incapatanarii marilor trusturi media de a colabora cu ea.

In ciuda acestui lucru, cei de la YouTube au reusit sa convinga totusi suficient de multe comapnii sa colaboreze pentru YouTube TV, lucru pe care Apple nu l-a facut si probabil nici nu-l va face. YouTube TV este si o lovitura data Apple, compania din Cupertino fiind incapabila sa creeze ceva similar, in ciuda tuturor conexiunilor sale.

youtube tv