eMAG: smartphone Samsung si iPhone la reducere

eMAGare azi cu reduceri avem astazi la zeci de mii de produse in campania revolutia preturilor si pe toate le puteti gasi in aceasta pagina a magazinului online. Acum vorbim despre reduceir eMAG in campania din martie la smartphone-urile Samsung si iPhone, cele care sunt si cele mai cautate de catre clientii celor de la eMAG in aproape fiecare zi, asa ca ele au si promotii pe masura.

Astazi sunt disponibile promotii la eMAG la peste 270 de modele de smartphone-uri Samsung si iPhone, cele mai bune doua brand-uri de telefoane mobile dintre care puteti alege, cu accent pe cel din urma. Vorbim despre reduceri de pana la 900 de LEI la eMAG la smartphone-urile fabricate de catre acesti producatori, in fiecare categorie fiind terminale care au promotie atat de buna.

Toate aceste oferte la eMAG sunt disponibile in campania de reduceri pe care magazinul online o desfasoara in momentul de fata, asa ca va recomand sa profitati de promotiile din aceasta pagina.

eMAG are pana de 8 martie reduceri la iPhone de pana la 500 LEI

V-am spus si dimineata ca puteti gasi la eMAG oferte de pana la 500 de LEI la diverse modele de terminale iPhone, care sunt disponibile in cadrul magazinului online in aceasta pagina. Zeci de modele de terminale iPhone beneficiaza de promotii la eMAG in momentul de fata, multe dintre ele aducand terminalele la preturi chiar mult mai bune decat cele din Apple Store.

Continuam cu iPhone 7, acest model beneficiind de campania de reduceri la eMAG de pana la 500 de LEI in aceasta pagina a magazinului online, unele dintre cele mai mari de pana acum. iPhone 7 Plus este deasemenea inclus in oferta eMAG, asa ca le puteti gasi pe ambele, inclusiv in versiunile black sau jet black, cu stocuri suficiente pentru aproape orice combinatie de spatiu de stocare.

iPhone 6S si iPhone SE au deasemenea la eMAG promotii de pana la 500 de LEI in momentul de fata, in aceasta pagina, ambele dispozitive fiind lansate in 2016 de Apple. Seria iPhone 6S a fost actualizata in toamna 2016 si beneficiaza de spatiu dublu de stocare, asa ca beneficiati de eMAG reduceri la aceste terminale, desi ele au fost lansate cu doar cateva luni in urma.

eMAG reduceri la zeci de modele de smartphone-uri Samsung

Samsung Galaxy S7 este cel care se bucura de campania de reduceri de la eMAG de reduceri de pana la 800 de LEI in aceasta pagina, terminalul fiind si cel mai popular din oferta celor de la Samsung. EL a ramas ca inlocuitor pentru Galaxy Note 7, iar acum inregistreaza vanzari foarte mari pentru compania coreeana chiar si la eMAG, oferind si o experienta de folosire destul de buna pentru clienti.

Diverse alte modele de smartphone Samsung beneficiaza deasemenea la eMAG de promotii destul de mari in momentul de fata, ele ajungand pana la 30% in aceasta pagina. Totul face parte din campania de reduceri de la eMAG, asa ca teoretic va puteti bucura de ele pana in data de 19 ianuarie, dar asta doar daca stocurile vor ramane.

eMAG reduceri la resigilate Samsung si iPhone

In cazul resigilatelor Samsung si iPhone, avem parte de resigilate eMAG de pana la 25%LEI in aceasta pagina, cateva zeci de modele de smartphone-uri fiind prezente acolo. Vorbim despre terminale care se bucura de oferte la eMAG ce sunt mai mari decat cele pentru produsele noi, dar asta pentru ca ele fac parte din categoria de resigilate.

Orice fel de produse resigilate care sunt in oferta la eMAG beneficiaza de o verificare amanuntita inainte de a fi puse in vanzare, asa ca puteti fi siguri ca ele merita cumparate.

emag smartphone iphone samsung reduceri