GMail permite primirea de fisiere de maxim 50 MB

GMail, unul dintre cele mai mari servicii de email gratuit din lume, a anuntat astazi o schimbare care ne va permite sa primim fisiere cu dimensiuni de pana la 50 MB. Schimbarea nu se aplica si pentru fisierele trimise, acestea fiind in continuare limitate la 25 MB, deci vorbim doar despre atasamente incarcate prin Google Drive si trimise catre noi.

Diferenta data de noua schimbare are la baza faptul ca atunci cand sunt atasate prin GMail fisiere de pana in 50 MB, noi nu va trebui sa le descarcam prin Google Drive. In schimb, desi atasamentele din GMail de peste 50 MB sunt trimise prin Google Drive, noi le vom putea vedea pe cele de maxim 50 MB direct in email-ul primit de la expeditor.

Schimbarea este una foarte buna deoarece simplifica metoda de utilizare a GMail de catre cei care folosesc serviciul, ei nemaifiind obligati sa se foloseasca de Google Drive. Desigur ca si Google pierde o parte din utilizarea Google Drive dupa aceasta schimbare a GMail, insa per total schimbarea aduce mai multe beneficii pentru toata lumea.

Avand in vedere schimbarea facuta astazi, exista posibilitatea ca si atasamentele trimise prin GMail sa poata avea dimensiuni mai mari de 25 MB in viitor. Cei de la Google nu au anuntat deocamdata o posibila schimbare de acest gen pentru GMail, insa asta nu inseamna ca ea nu va fi facuta la un moment dat.

gmail anti spam