Valoarea actiunilor Apple continua sa creasca fara oprire

Anticiparea lansarii iPhone 8 contribuie serios la bunastarea companiei Apple, valoarea actiunilor pe bursa americana continuand sa creasca fara oprire. In cursul zilei de ieri o actiune a companiei Apple a ajuns sa coste 140 de dolari pe bursa americana, cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru actiunile celor din Cupertino.

Separat de iPhone 8, evenimentul Apple din cursul acestei luni genereaza foarte mult interes din partea analistilor, multi recomandand investirea in actiunile Apple. In baza acestei cresteri a pretului de vanzare al actiunilor Apple, capitalizarea bursiera a companiei a crescut la 733 de miliarde de dolari in momentul de fata.

Desi pretul actiunilor Apple a atins o valoare record, capitalizarea bursiera nu a depasit deocamdata recordul de 735 miliarde de dolari din 2015, insa daca lucrurile vor continua asa, este foarte posibil ca acel record sa fie depasit foarte rapid. Cei de la Apple fac tot posibilul ca pretul actiunilor sale sa creasca pe bursa, iar acest lucru se intampla fara oprire.

Toata luna februarie a fost una a recordurilor pentru compania Apple, iar acest lucru va continua cel mai probabil si in luna martie, pe masura ce noi zvonuri interesante vor aparea.

record actiuni apple