Prima Pagina Apple Valoarea actiunilor Apple continua sa creasca fara oprire

Valoarea actiunilor Apple continua sa creasca fara oprire

Anticiparea lansarii iPhone 8 contribuie serios la bunastarea companiei Apple, valoarea actiunilor pe bursa americana continuand sa creasca fara oprire. In cursul zilei de ieri o actiune a companiei Apple a ajuns sa coste 140 de dolari pe bursa americana, cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru actiunile celor din Cupertino.

Separat de iPhone 8, evenimentul Apple din cursul acestei luni genereaza foarte mult interes din partea analistilor, multi recomandand investirea in actiunile Apple. In baza acestei cresteri a pretului de vanzare al actiunilor Apple, capitalizarea bursiera a companiei a crescut la 733 de miliarde de dolari in momentul de fata.

Desi pretul actiunilor Apple a atins o valoare record, capitalizarea bursiera nu a depasit deocamdata recordul de 735 miliarde de dolari din 2015, insa daca lucrurile vor continua asa, este foarte posibil ca acel record sa fie depasit foarte rapid. Cei de la Apple fac tot posibilul ca pretul actiunilor sale sa creasca pe bursa, iar acest lucru se intampla fara oprire.

Toata luna februarie a fost una a recordurilor pentru compania Apple, iar acest lucru va continua cel mai probabil si in luna martie, pe masura ce noi zvonuri interesante vor aparea.

record actiuni apple

 • Mr. Tambourine Man

  Așa cum prevesteau “ANALiștii” posesori de S3, Apple e pe ducă. Mai are puțin si dă faliment. Acel “puțin” e o rezerva de vreo 230 de miliarde de $. Cam cât valorează 5-6 firme asiatice

 • Srb Srb

  Da analistii mari vizionari care nu vedeau motive pt care actiunile apple sa mai ajunga la 115$

 • Srb Srb

  In curand o actiune Apple va valora cat valoarea companiei Samsung

 • Lucian Palievici

  Cresc acum ca sa aiba de unde sa scada in septembrie, dupa “noul” 7S 🙂

 • Mr. Tambourine Man

  Pragul de 1000$ Per acțiune ( înainte de împărțirea la 7) este tot mai aproape

 • Mr. Tambourine Man

  La toamna apare 8-ul, care va șterge pe jos cu toate mizeriile asiatice apărute anul asta.

 • Visan Teodor

  Probabil Tim cuc strange cearsaful in maini de ciuda…