Prima Pagina Google Google Assistant va ajunge si pe iPhone

Google Assistant va ajunge si pe iPhone

Google Assistant, asistentul personal pe care compania Google l-a creat special pentru Google Pixel, si mai nou, terminalele Android, urmeaza sa ajunga si pe iPhone. Informatia este oferita de catre un director al companiei Google, acesta afirmand ca tehnologia din spatele Google Assistant urmeaza sa isi gaseasca o “casa” si in iPhone in viitor.

Gummi Hafsteinsson este directorul Google care a declarat pentru jurnalistii prezenti la Mobile World Congress 2017 ca Google ia in calcul lansarea Google Assistant pe iPhone. Directorul a declarat ca in momentul de fata nu ar fi planuri pentru a aduce Google Assistant pe iPhone, insa daca ele nu ar fi existat, atunci posibilitatea n-ar fi fost adusa in discutie.

Google Assistant a fost prezentat “cu surle si trambite” anul trecut de catre compania Google drept un concurent perfect pentru Siri si alte sisteme similare. Intre timp, Google Assistant a fost comparat cu toate si nu s-a dovedit a fi superior decat in anumite privinte, fiind inferior in altele, deci este cam la acelasi nivel cu restul competitorilor.

Google Assistant este oferit deocamdata intr-o forma limitata in aplicatia Allo disponibila pe iPhone, insa in viitor lucrurile urmeaza sa se schimbe. Compania Google va oferi posibilitatea de a utiliza Google Assistant pentru mai multe functii in terminalele iPhone, asa ca ramane doar sa vedem cand si in ce aplicatie Google va fi integrat sistemul complet.

google assistant iphone

 • Cristi

  Super

 • Lucian84

  Sper ca și in romană !!!

 • Florin

  Era si timpul. E bine ca Google se gandeste la utilizatorii Apple mai mult ca Apple. Oricum e mai ok decat Siri (ce sa-i faci? integrare google) din multe de vedere si cunoaste mai multe limbi….inclusiv romana.

 • Mr. Tambourine Man

  E minunat ca poți întreba in romană cât e ceasul sau cum e vremea. Nici nu trebuie sa mai atingi iconița aplicației Vremea. Bravo Google!

 • Florin

  E vorba de mult mai mult. Asta e momentul ala frustrant in care vrei sa folosesti Siri dar iti tot spune ca engleza ta e indescifrabila no?

 • Mr. Tambourine Man

  OK Google, cânta Salam!
  Suna muuuuuult mai bine decât Hey Siri, play Salam!

 • Florin

  O sa fii uimit. Chiar iti da link pe youtube si iti porneste si clipul…cu salam. Google e adaptat la orice nivel de de cultura, chiar pe al tau 😉

 • Mr. Tambourine Man

  Salam e mai mult de nivelul androistilor, deci al tău.

 • Florin

  Invata sa scrii incultule…sau e de la auto corect? Nici macar atat nu mai face bine telefonul ala?