Spotify are 50 de milioane de abonati, Apple Music se chinuie

Spotify a anuntat in cursul noptii trecute ca a depasit limita de 50 de milioane de abonati ai serviciilor sale de streaming audio, disponibile in multe tari de pe glob. Cifra este in crestere cu 10 milioane de unitati fata de recordul precedent anuntat de catre Spotify cu doar 5 luni de zile in urma, semn ca baza de clienti creste cu cate 2 milioane de abonati lunar.

In comparatie, Apple Music avea 20 de milioane de abonati in decembrie, iar acum ar trebui sa aiba putin peste 22 de milioane de abonati. Diferenta dintre numarul de abonati ai Spotify si Apple Music este colosala, semn ca Apple inca are probleme foarte mari in a convinge oamenii sa sea boneze la serviciul sau de streaing audio.

Desi Apple Music este disponibil in mult mai multe piete decat Spotify, iata ca suedezii au o reteta de succes care genereaza cresterea bazei de abonati mult mai repede decat in cazul Apple Music. Cei de la Apple nu sunt absolut deloc multumiti de stadiul in care se afla Apple Music in momentul de fata, Spotify fiind cu mult inaintea lor.

In ciuda diferentelor majore dintre Apple Music si Spotify, compania Apple nu pare sa aiba un plan de batalie care sa o ajute sa-si creasca substantial si rapid numarul de abonati. Desi Apple are in spate tot ceea ce ii trebuie pentru a avea succes cu Apple Music, lumea prefera totusi Spotify, iar asta nu se va schimba prea curand.

spotify 50 milioane abonati