Apple lanseaza un iPhone 6 32 GB space grey

La doar o zi dupa ce am aflat ca Apple relanseaza iPhone 6 intr-o versiune aurie cu 32 GB spatiu de stocare, dublu fata de modelul standard anterior, acum aflam aparitia unui alt model. Mai exact, Apple repune in vanzare iPhone 6 space grey, insa de aceasta data cu 32 GB spatiu de stocare, India fiind tara in care produsul va putea fi cumparat pana pe 7 martie.

Apple nu a vandut vreodata un model al iPhone 6 cu 32 GB spatiu de stocare, asa ca ambele modele sunt inedite pentru cei din Cupertino si reprezinta un deal foarte bun pentru cei interesati. Mai exact, Apple sustine ca aceste iPhone 6 cu 32 GB spatiu de stocare ar fi reconditionate, iar din aceasta cauza le vinde cu pretul de 435 de dolari, usor mai scump decat iPhone SE.

Terminalele iPhone 6 noi cu 16 GB spatiu de stocare sunt vandute cu 455 de dolari in India de catre unele magazine, deci cele lansate recent si cu spatiu dublu, sunt vandute la un pret mai mic. Zvonurile privind faptul ca ele ar fi reconditionate au aparut din cauza pretului mic de vanzare, dar si a faptului ca au garantie de doar 1 an, insa e greu de spus daca ele sunt adevarate.

Indiferent de situatie, se pare ca Apple incearca prin orice metode sa creasca vanzarile iPhone, inclusiv sa relanseze modele vechi cu mai mult spatiu de stocare si preturi mai mici. Daca aceasta strategie va avea succes vom afla in lunile urmatoare, dupa ce Apple va anunta vanzarile de terminale iPhone in primele trei luni ale anului 2017.

iphone 6 32 gb amazon india