Apple relanseaza iPhone 6 in versiune aurie de 32 GB

In mod complet surprinzator, compania Apple a decis sa relanseze iPhone 6 in anumite zone de pe glob, terminalul avand 32 GB spatiu de stocare si culoare aurie. Desi a fost lansat initial in 2014 in versiuni cu 16, 64 si 128 GB spatiu de stocare, iPhone 6 este relansat acum intr-o versiune aurie cu 32 GB spatiu de stocare, codul de produs fiind nou.

Acest iPhone 6 32 GB este vandut doar la anumiti operatori de telefonie mobila din Asia ca un smartphone ieftin pentru clientii interesati. Compania Apple nu va vinde modelul si in magazinele sale, iar in China poate fi cumparat chiar de la sfarsitul lunii trecute, semn ca Apple vrea cu disperare sa-si creasca vanzarile acolo.

In website-ul Apple, iPhone SE este cel mai ieftin model de iPhone vandut de catre Apple, deci acest iPhone 6 32 GB ar trebui sa fie si mai ieftin la operatori. Operatorul din Taiwan care promoveaza relansarea sa, il ofera gratuit cu un abonament de 45 de dolari pentru 30 de luni, deci vorbim despre un pret destul de bun pentru el.

Lansarea acestui nou model al iPhone 6 este facuta doar pentru a creste vanzarile in piete in care compania Apple a pierdut “teren” in fata competitorilor locali. Apple a pierdut foarte mult in China in fata Oppo, sau Huawei, deci un iPhone 6 mai ieftin decat iPhone SE ar putea-o ajuta sa isi creasca serios vanzarile, daca va fi promovat asa cum trebuie.

iphone 6 32 gb