Google Photos editeaza automat pozele utilizatorilor

Daca folositi Google Photos, la fel precum peste 200 de milioane de alte persoane, atunci este bine sa stiti ca serviciul companiei Google face o editare automata a pozelor voastre. Mai exact, cei de la Google au anuntat ca Google Photos a inceput recent sa corecteze automat expunerea gresita a pozelor, saturatia culorilor, dar si balanta de alb.

Setarea nu este activata automat deocamdata pentru toate pozele incarcate in platforma Google Photos, insa activarea sa o singura data, va asigura ca veti beneficia de ea tot timpul. Google Photos are deja o setare care permite ajustarea automata a calitatii pozelor pentru a rezolva problemele de expunere, saturatie a culorilor, etc, insa aceasta noua este mai avansata.

Pentru inceput, cei de la Google vor implementa noua functie in aplicatia Google Photos pentru Android, insa si aplicatia pentru iOS o va avea disponibila. Imbunatatirea constanta a functiei de editare automata automata a pozelor este unul dintre marile beneficii ale Google Photos, iar aceasta functie este in premiera oferita pe Android inaintea iOS.

Google Photos este laudat de catre foarte multa lume pentru felul in care modifica pozele si simplitatea cu care ele sunt stocate online in platforma Google. Avand in vedere constantele imbunatatiri pe care compania le face, este usor de inteles de ce in viitor si mai multa lume va dori sa foloseasca Google Photos pentru stocarea online a pozelor si filmelor.

google photos balanta auto