Prima Pagina Google Photos Google Photos editeaza automat pozele utilizatorilor

Google Photos editeaza automat pozele utilizatorilor

Daca folositi Google Photos, la fel precum peste 200 de milioane de alte persoane, atunci este bine sa stiti ca serviciul companiei Google face o editare automata a pozelor voastre. Mai exact, cei de la Google au anuntat ca Google Photos a inceput recent sa corecteze automat expunerea gresita a pozelor, saturatia culorilor, dar si balanta de alb.

Setarea nu este activata automat deocamdata pentru toate pozele incarcate in platforma Google Photos, insa activarea sa o singura data, va asigura ca veti beneficia de ea tot timpul. Google Photos are deja o setare care permite ajustarea automata a calitatii pozelor pentru a rezolva problemele de expunere, saturatie a culorilor, etc, insa aceasta noua este mai avansata.

Pentru inceput, cei de la Google vor implementa noua functie in aplicatia Google Photos pentru Android, insa si aplicatia pentru iOS o va avea disponibila. Imbunatatirea constanta a functiei de editare automata automata a pozelor este unul dintre marile beneficii ale Google Photos, iar aceasta functie este in premiera oferita pe Android inaintea iOS.

Google Photos este laudat de catre foarte multa lume pentru felul in care modifica pozele si simplitatea cu care ele sunt stocate online in platforma Google. Avand in vedere constantele imbunatatiri pe care compania le face, este usor de inteles de ce in viitor si mai multa lume va dori sa foloseasca Google Photos pentru stocarea online a pozelor si filmelor.

google photos balanta auto

 • Viorel Predatorul

  Bravo Google ! Astea sunt lucruri care contează cu adevărat pentru utilizatori, nu viteza de deschidere a joculețelor 🙂

 • Florin Z

  Sa nu exageram totuși

 • Ari

  Ba, bravo Google. Când foloseam iCloud pentru stocarea pozelor, in momentul in care ștergem
  poze din telefon pentru a elibera spațiu, mi le ștergea si din iCloud, ceea ce mi se pare ilogic. Google nu face așa- dacă le ștergi din Cloud, abia atunci ți le șterge si de pe dispozitivul asociat, si nu invers. Așa ca…apelam din nou la google… se pare ca băieții ăștia sunt mult mai practici decat cei de la Apple…

 • Kfc

  ICloud-ul este cea mai mare gluma 😂

 • Costel

  Le mai arunca si google cate un os, ca aipal se ocupa de campus

 • Viorel Predatorul

  Bingo! Ma bucur ca sunt si altii care vad lucrurile astfel.

 • Viorel Predatorul

  @Leo MC spune ca serviciile conexe iPhone-ului depasesc tot ce este concurent. Eu i-am dat exemplul iCloud vs Google Drive (Drive, Photos). Google le ofera asta pentru ca asta si doreste: cat mai multa lume sa utilizeze produsele lor.