Samsung Galaxy S8 – un prototip apare intr-un Video

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-un nou clip video, insa de aceasta data vorbim despre un prototip al produsului Samsung, care este prezentat lumii intregi. Vorbim despre un prototip deoarece terminalul are toate marcajele unui prototip, deci pare sa fie unul dintre terminalele Samsung Galaxy S8 testate in lumea reala pentru conformitate.

Din pacate acest Samsung Galaxy S8 nu este pornit si nu putem vedea cum functioneaza, dar macar vedem din nou design-ul noului smartphone inainte ca el sa fie prezentat oficial. Partea comica a acestui clip video este ca pe spatele Samsung Galaxy S8 este un cod de identificare, plus marcaje care ar trebui sa impiedice utilizatorul sa prezinte terminalul in imagini.

In ciuda acestor avertismente, dar si a faptului ca acest Samsung Galaxy S8 poate fi usor identificat cu proprietarul, clipul video de mai jos a fost publicat oricum pe internet astazi. Nu vedem ceva nou la acest Samsung Galaxy S8 si practic nici nu prea mai este ceva nou de vazut la acest smartphone, asa ca probabil vom mai vedea doar clipuri similare cu simple prezentari.