Samsung Galaxy S8 – asa arata in comparatie cu iPhone 8

Samsung Galaxy S8, iPhone 8 si LG G6 apar astazi intr-o comparatie a design-ului si a dimensiunilor, menita sa ne prezinte in avans smartphone-urile.

Samsung Galaxy S8 apare astazi fata in fata cu iPhone 8 si LG G6, dupa ce aseara v-am prezentat o compartie intre noul smartphone Samsung si iPhone 7. In imaginea de mai jos vedeti doua terminale ale caror design il stim in mod ofociail, Samsung Galaxy S8 si LG G6, insa iPhone 8 ramane deocamdata doar un zvon, fara un design clar definit.

In ciuda acestui lucri, stim deja sigur ca iPhone 8 va avea un ecran ce acopera aproape intregul panou frontal, exact precum in cazul Samsung Galaxy S8 si LG G6. Stim deasemenea ca iPhone 8 va avea dimensiunile iPhone 7, dar cu un ecran de 5.8 inch, exact aceeasi diagonala avand si ecranul Samsung Galaxy S8, dimensiunile fiind similare.

Puand toate acestea cap al cap, era normal sa vedem la un moment dat un iPhone 7 transformat in iPhone 8 si comparat cu Samsung Galaxy S8 inaintea lansarii. Comparatia de mai jos ar trebui sa fie destul de exacta si daca lucrurile vor sta la fel, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie usor mai mare decat iPhone 8, desi vor avea ecrane de aceleasi diagonala.

Desigur ca intre acum si lansarea iPhone 8 se pot schimba multe, dar e putin probabil ca Apple sa nu atace Samsung Galaxy S8 asa cum trebuie anul acesta. Pentru a face asta este nevoie ca iPhone 8 sa aiba ecranul asa mare si implementat in exact acelasi mod precum la Samsung Galaxy S8, altfel eforturile celor de la Apple vor fi in zadar.

Deci, ce parere aveti despre Samsung Galaxy S8 si iPhone 8 puse unul langa celalalt ?

samsung galaxy s8 arata iphone 8