Pokemon GO – un barbat a murit cand a prins un pokemon rar

Pokemon GO nu este un joc chiar atat de sigur, insa uneori pasiunea de a prinde pokemoni poate fi fatala, lucru pe care l-a aflat si familia unui barbat din Singapore. Conform presei locale, un barbat a facut atac de cord cand a prins un pokemon extrem de rar jucand Pokemon GO, fara a isi pune in prealabil viata in pericol in timp ce se juca.

Vorbim despre un pokemon denumit Lapras, el fiind prins de catre barbatul de 67 de ani in apropierea unei statii pentru mijloacele de transport in comun. Totul s-a intamplat in data de 26 februarie, barbatul aflandu-se in dupa-amiaza acelei zile in oras in cautarea pokemonilor rari care sunt afisat in jocul Pokemon GO.

Barbatul participase la o masa aniversara a unui membru de familie inainte de a iesi in cautare de pokemoni, iar in ciuda istoricului de probleme cardiace, s-a entuziasmat prea mult cand a prins pokemonul Lapras. Chemata de urgenta la spital, sotia barbatului a anticipat ceea ce urmau sa ii spuna doctorii, acesta decedand la scurt timp dupa internare.

Pasionat de Pokemon GO, barbatul din Singapore prinsese nu mai putin de 200 de specii diferite si era un jucator care ajunsese la nivelul 28 in joc. Desi am vazut foarte multe incidente teribile generate de catre Pokemon GO, acesta este unul dintre cele in care nu jocul este de vina, ci pasiunea jucatorilor si bucuria de a prinde un pokemon rar.

“In a cruel twist of fate, a 67-year-old retiree suffered a fatal heart attack moments after catching a rare monster, ‘Lapras’ last Sunday (Feb 26), 5.30pm at Marina Bay Sands (MBS), near an entrance to Bayfront MRT Station. The deceased’s 66-year-old wife told reporters that during the time of the incident, the deceased was out hunting for Pokemon at MBS.”

pokemon go atac cord