Prima Pagina iPhone Americanii pusi sa aleaga intre iPhone si asigurare medicala

Americanii pusi sa aleaga intre iPhone si asigurare medicala

Americanii cu venituri mici din SUA vor fi pusi sa aleaga intre a cumpara un iPhone, sau a avea asigurare medicala, conform unui congressman republica. Jason Chaffetz este congressman-ul in cauza, el fiind de parere ca achizitionarea de terminale iPhone este principalul motiv pentru care unii americani nu-si permit sa plateasca pentru asigurare medicala.

Jason Chaffetz a facut aceasta afirmatie in cadrul unui interviu acordat celor de la CNN, el vorbind despre noua legislatie medicala menita sa inlocuiasca Obamacare. Parerea republicanilor este ca americanii trebuie sa cheltuie mai putini bani pe lucrurile pe care le iubesc si mai multi bani pentru a isi asigura sanatatea.

Terminalele iPhone sunt vandute in SUA la preturi care incep de la aproximativ 720 de dolari, iar cam tot atat ar trebui sa plateasca lunar americanii pe asigurare medicala. Costurile variaza in functie de zona in care traiesc americanii, insa a compara costul unui dispozitiv cumparat anual, sau semi-anual, cu costul lunar al asigurarii medicale este putin cam stupid.

Oponentii republicanilor au totusi o alta parere si lauda Apple Watch, plus iPhone, spunand ca sunt mai bune decat legislatia medicala propusa de catre partidul republican. Totul este in final o lupta politica intre partidele democrat si republican, insa comparatiile de acest gen aduc oamenii politici in atentia presei, chiar daca nu intr-un mod pozitiv.

“You know what, Americans have choices. And they’ve got to make a choice,” the House Oversight Committee chairman told CNN’s ‘New Day,’ one day after the House GOP unveiled its plan to replace ObamaCare. And so maybe, rather than getting that new iPhone that they just love and they want to spend hundreds of dollars on, maybe they should invest in their own healthcare.”

 

 • Lucian84

  Ha ha ha !!! Se pare ca, mai sunt si ceva comuniști prin SUA

 • dori

  cea mai mare aberatie pe care am auzit-o recent…. cam mare asigurarea aia pe o luna…. ma gandesc ca poate e pe un trimestru … totusi e destul de mult chiar daca sunt americani

 • bogdan

  Cum !!!720 de dolari pe ?

 • creed

  Poate pe an , nu pe luna !!! Totuși , sunt 720$ .

 • Leo MC

  E cam 10,000$/an.

 • Terrymada

  Totusi in america pt banii aia chiar daca e suma mare cu siguranta primesti servicii medicale complete si de calitate:) la noi poti plati oricat, tot te simti ca in kongo:))